Fa'aaliga: Audi Q3 fou ma le RS Q3

Anonim

Na matou o i Munich mo le tuʻuina atu o le Audi Q3 ma le RS Q3 faʻafouina. O suiga fa'apitoa ae fa'aopoopo e faia ai le eseesega i le SUV la'ititi o le mama mama. E maua se mamanu faʻafouina, ae faʻaleleia atili i le afi afi ma le lelei. Maketi e amata ile 2015.

O le le fa'alogo lelei - atonu e sili atu le fa'alogo ... - o le a faigata ona iloa le eseesega i le va o le lomiga o lo'o i ai nei ma le Audi Q3 fa'afouina. O le mea moni, sa tatau ona ave le "fou" Audi Q3 e vaʻai i faʻaleleia atili na faia e le faʻailoga, e le gata i le faʻainisinia ma le tulaga o le chassis.

_MG_4450

O le afi 2.0 TDI i le 143 ma le 177hp eseese na maua ai le sili atu le malosi, ma le 150 ma le 184hp. E sili atu le malosi, sili atu le lelei (e oʻo atu i le 17%) ma sili atu le manaia e faʻaoga. Ae mo le taumafaina na ou lesitala i se auala fefiloi ma le 150hp version, o le averesi o le 5.4 l / 100km - e faʻamaonia i se suʻega umi. Masalo o le mafuaaga lena ua avea ai lenei afi ma peti tele a le brand i le maketi a le atunuu.

VAAI FOI: Audi A7 Sportback h-tron: va'ai i le lumana'i

I le tulaga o afi penisini, o le fetu a le kamupani o le 1.4 TSI ma le 150hp - o le 2.0 TFSI poloka ma le 220hp o loʻo avanoa foi. I le 110km na ou maua ai le avanoa e taʻavale ai ma le laʻititi o afi penisini, o le afi na faʻafeiloaʻi i lona avanoa, lamolemole ma le faʻaogaina lelei - i totonu o se taʻavale le mautonu na mafai ai ona ou averesi 6.6 l / 100km. O lenei faʻaitiitiga o le faʻaaogaina ma le CO2 emisi na mafai, i se vaega, e ala i le Audi's cylinder deactivation technology (cylinders on demand) o loʻo iai i lenei iunite.

Fa'aaliga: Audi Q3 fou ma le RS Q3 16241_2

Ae mo le tulaga malosi, o le Audi Q3 o loʻo i ai nei se taʻavale toe faʻatulagaina ma faʻamalolo faʻatasi ma suiga fou. Suiga na faʻaleleia ai le faʻamafanafanaina o lenei SUV. O le isi mea fou o le Audi Drive Select technology, lea e mafai ai e le avetaavale ona fetuutuunai le maualuga o le mausali o mea faʻalavelave faʻafuaseʻi (filifiliga). E maua foi e le Audi Q3 uili fou ma lapopoa e amata mai i le 16 i le 20 inisi le lautele.

E tusa ai ma le mamanu, o suiga sili ona iloga o loʻo i ai i luma. Ua toe fa'afou le fa'alava ma ua iai nei lona fa'a-tolu-dimensional, fa'afeso'ota'i fa'atasi ma moli ulu, fa'apea fo'i ua toe fa'avasegaina, fa'atasi ai ma le xenon fa'atasi ai ma le tekonolosi ma moli moli o le ao. I le avea ai o se filifiliga, o loʻo i ai le avanoa e faʻapipiʻi ai le Q3 ma le 100% LED headlamp, o se meafaigaluega e oʻo mai talu ai nei na maua i faʻataʻitaʻiga maualuga.

_DSC5617

I le faaopoopo atu i lanu fou e tolu o loʻo avanoa mo le tino, o loʻo i ai tulaga fou o meafaigaluega. Na'o le lua: Fuafuaga ma Ta'aloga. O le tulaga o le Design e sili atu ona faʻaalia foliga, faʻatasi ai ma puipuiga o le tino i le palasitika uliuli, ae o le Sport version ma uili tetele e tuʻufaʻatasia elemene i le lanu o le tino, mo se vaaiga sili atu i le taulaga ma le taʻaloga.

Audi RS Q3: o se mataupu e ese

O le taunuu mai o le Mercedes GLA 45 AMG na faʻamalosia Audi e faʻamaʻaina le RS Q3's 2.5 TFSI poloka e sili atu. O le Audi's SUV na vaʻaia le malosi o le afi e lima-silinder e faʻatupulaʻia mai le 30hp i le 340hp, aʻo faʻateleina le malosi mai le 420 i le 450Nm. O le Q3 RS o loʻo tausisia nei le Euro 6 tulaga.

I tulaga o le faʻatinoga, o le RS Q3 fou e mafai nei ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le 4.8 sekone ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga faʻatapulaʻa i le 250 km / h. O le afi ua tu'ufa'atasia ma se fa'aliliuga S tronic fitu-saosaoa toe fa'afo'i. E tusa ai ma le mamanu, o le RS Q3 fou e maua ni faʻailoga faʻapitoa.

_29R0828

I le uili, o le lagona sili o le mana, tele le mana. Malosiaga e avatu ai, faatau atu ma faaune atu pe a mafai. I Munich, o le tauiviga i le va o loʻu vae taumatau ma le meapueata saoasaoa sa tumau. E na o ni nai vaiaso mai le taimi nei o le a ou iloa ai po o ai na manumalo i le tauvaga. O le sese uma o le RS Q3's 2.5 TFSI engine, lea e taʻavale i le saoasaoa le mafaamatalaina ma le faʻafefe faigofie.

Ile tulaga masani, na faia e le au inisinia Audi se galuega sili ona lelei, o le RS Q3 e amio lelei pe a mafaufau i le maualuga o le tino. RS Q3 tiliva e amata ile kuata muamua ole 2015.

VAAI I LE FA'ATA'IGA:

Fa'aaliga: Audi Q3 fou ma le RS Q3 16241_5

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili