SEAT fa'ailoga 1550 euros i tagata faigaluega

Anonim

O le mea ua folafola mai e aitalafu. Ae na sili atu le SEAT i le mea na malilie i ai ma ana tagata faigaluega.

I le lotolotoi o se faʻalavelave faʻafuaseʻi na mafua mai i le Coronavirus fou (Covid-19) ma le fale gaosi Martorell tapunia mo nai vaiaso o lumanaʻi, na faʻailoa mai e le SEAT o le a maua e ana tagata faigaluega se taui o le. 1550 euros Aperila a sau.

O se faʻailoga e maua mai i faʻamanuiaga na maua e le faʻailoga i le 2019. O se tausaga, matou te manatua, o se manuia tele mo le faʻailoga Sipaniolo: faʻamaumauga faʻatau, peti i luga o le eletise, ma le saunia o se faʻataʻitaʻiga fou - e le naʻo le fa. ae faapea foi i luga o uili e lua.

SEAT e alu i luma

Faʻafetai i faʻaiʻuga lelei i le 2019, o le Volkswagen Group's Spanish brand o le a tuʻuina atu i ana tagata faigaluega se totogi 45.1% maualuga atu nai lo le 2018 premium, ina ua latou mauaina 1068 euros.

O nei 1550 euros e sili atu i le maualuga na faʻatuina i le va o le pulega ma le komiti a tagata faigaluega. O le maualuga maualuga o le taualuga na faʻatuina i totonu o le konekarate o le 1300 euros, o se aofaʻiga na filifili le SEAT e sili atu i le 250 euros e faʻaalia ai le tuuto o lana 'au atoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le 2019 SEAT na ausia se faʻamaumauga faʻatinoina o le 445 miliona Euro, o se taunuuga 75% maualuga atu nai lo le 2018.

I le tautalagia o le taimi nei, o le tausaga 2020 e le o se tausaga faigofie mo soʻo se kamupani i le vaega o taavale - e moni, mo soʻo se kamupani - ae ui i lea, matou te mautinoa o faʻataʻitaʻiga faʻapenei, o le faʻalavelave o le a vave ma faʻaitiitia le ogaoga nai lo le tele o vaʻai.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili