Sa matou savavali faatasi ma Gabriele Tarquini. 360º vitio i luga o le Hyundai i30 N TCR

Anonim

Talu ona auai i le atinae o le poloketi a le Hyundai i30 N TCR e oʻo mai i le taimi nei, Gabriele Tarquini e le gata na fesoasoani i le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga a Korea i Saute, na ia avea ma siamupini o le lalolagi WTCR, manumalo i le 13 o le 30 WTCR tuuga na faia i le 2018.

I le tautala e uiga i le Hyundai i30 N TCR, o le tasi lenei 340 hp ma le 460 Nm ave mai le 2.0 l, in-line fa-silinder, turbo afi. O lo'o fa'atasi ma lenei afi o se atigipusa fa'asolosolo ono-saosaoa lea e tu'uina atu le mana i uili pito i luma o lana galuega e fesoasoani i le i ai o se fa'ailoga fa'alilolilo.

O loʻo talanoa foi e uiga i le afi, e tuʻuina atu faʻamaufaʻailoga i 'au (pei o faʻataʻitaʻiga uma e tauva i le WTCR) ma faʻafesuiai pe a uma le 5000 km. Ma le tau o nei mea uma? E tusa ma le 128 afe euros , tau e mafai ai ona e faʻatau se taʻavale ma aitalafu na sainia i le WTCR.

Hyundai i30 N TCR
Na manumalo Gabriele Tarquini i le aofaʻi o tuuga e lima i le 2018 na ave le Hyundai i30 N TCR.

i tafatafa o le siamupini

Ina ua mavae ni nai vaiaso talu ai sa matou faaali atu ia te oe se vitio 360º lea na tuu ai e Diogo le i30 N Toe foi vave i le Circuito de Maspalomas, i Gran Canaria, Sepania, o le taimi lenei matou te aumaia ia te oe se vitio 360º lea na puʻeina ai e Diogo gaioiga uma faʻatasi ma le WTCR world champion, Gabriele Tarquini , i luga o le Hyundai i30 N TCR.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E moni, o le mea e leaga ai, o le taimi lea na le maua ai e Diogo le avanoa e tietie ai, ae o loʻo mataʻina pea le vaʻavaʻai pe faʻafefea ona ia aveina le WTCR siamupini o le lalolagi ma pe faʻafefea le i30 N TCR i lona natura masani: o le ala. o lenei le isi 360º vitio o Ledger Automobile ina ia faʻalatalata atu oe, i le tele e mafai ai, i le gaioiga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili