Volkswagen I.D. Buzz Concept: laisene e gaosia ai?

Anonim

E le o se taimi muamua lea - ma atonu e le o se mea mulimuli foi - lea na tuʻuina atu ai e Volkswagen se faʻataʻitaʻiga o le 21st century microbus. E pei o muamua, i luga o se tulaga faʻalelei e leai se mea e sili atu nai lo se faʻamatalaga o loʻo i ai nei o le uluai "falaoa falaoa". O le taimi lenei mo le gaosiga? E foliga mai e faapea:

“O le ID O le Buzz e fai ma sui o le filosofia fou a Volkswagen: faʻaonaponei, lelei, faʻalagona ma le lumanaʻi. E oo atu i le 2025, matou te mananaʻo e faʻatau atu le tasi miliona taʻavale eletise i le tausaga ma avea le eletise eletise o se Volkswagen brand. Amata i le 2020, o le a matou faʻalauiloaina le matou I.D. aiga, o se augatupulaga o le 100% eletise ma fesoʻotaʻi taʻavale, e mafai ona maua e le faitau miliona, ae le naʻo miliona miliona".

Herbert Diess, le taitaifono o le komiti faatonu a Volkswagen

Volkswagen I.D. pisapisao

Muamua na faʻaalia i le Detroit Motor Show, le Volkswagen I.D. Manatu o le Buzz mulimuli i tulagavae o lona "uso laitiiti", le hatchback eletise lea na ave e le faailoga Siamani i Pale - iloa atili e uiga i le Volkswagen I.D. iinei. Afai latou te agai atu i le vaega o le gaosiga, o faʻataʻitaʻiga e lua o le a atiaʻe i lalo o le fausaga eletise eletise fou (MEB).

Toe fo’i i le I.D. Buzz Concept, o lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i afi eletise e lua ma se mana tuʻufaʻatasia o le 374 hp. E tusa ai ma le Volkswagen, faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h e ausia i le na o le 5 sekone, ae o le saoasaoa maualuga e gata i le 160 km / h.

Volkswagen I.D. pisapisao

E tusa ai ma le tutoʻatasi, faʻafetai i le 111kWh pusa maa, o le a mafai ona ufiufi i le 600 kilomita i le tau e tasi. I totonu o se nofoaga faʻapipiʻi vave (150kW), e mafai ona faʻapipiʻi le 80% o maʻa i totonu o le 30 minute.

O le isi itu malosi o le I.D. Buzz Concept - e pei ona tatau ai - o le 100% o tekinolosi avetaʻavale tutoʻatasi, lea na faʻaigoaina e le igoa I.D. pailate Faatasi ai ma se tulei faigofie o se faamau, o lenei faiga (lea o loʻo i ai pea i le vaega o suʻega) e toso ese le uili ma faʻatagaina le I.D. Malaga ole Buzz Concept e aunoa ma se fa'alavelave mai le aveta'avale. E tusa ai ma le Volkswagen, o le taunuu mai o lenei faiga i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga ua faʻatulagaina mo le 2025.

Volkswagen I.D. pisapisao

Faitau atili