Audi A9 e-tron: Tesla fa'agesegese, fa'agesegese...

Anonim

Ole osofa'iga a Tesla ile vaega eletise eletise e le mafai ona taliina mo se taimi umi. O le taimi nei o Audi e faʻasalalau ai fuafuaga mo lana faʻalavelave eletise mo nai tausaga o lumanaʻi, faʻamaonia le Audi A9 e-tron.

Rupert Stadler, Pule Sili o Audi, ua uma ona fai mai "Ua lelei" i le gaosiga o le 100% eletise eletise taugofie: le Audi A9 e-tron. O se faʻataʻitaʻiga e leʻi tupu muamua, e tusa ai ma le ofisa, o le a faʻatau atu i le 2020. A oʻo atu i le maketi, o le Audi A9 e-tron o le a feagai ma le tauvaga faʻapipiʻiina o le Tesla Model S ma e mautinoa lava le tauvaga mai isi talosaga mai le tauvaga masani masani. i le Ingolstadt brand : Mercedes-Benz, Volvo ma BMW.

E tusa ai ma le Autocar, o le A9 e-tron o le a faʻasoa lona tulaga faʻatekonolosi ma le SUV Q6 e-tron (lea ua faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina i le 2018). E taʻua o afi eletise e tolu (tasi i le pito i luma ma le isi lua i luga o uili tua) faʻapea foʻi ma le faʻavae. E tusa ai ma fuainumera, e faʻateleina le malosi maualuga e tatau ona sili atu i le 500 hp (i le taʻaloga taʻaloga) ma le maualuga maualuga o le 800 Nm. O le faʻamoemoega tutoʻatasi e tusa ma le 500 km.

I ata: Audi Prologue Concept

a9 e-tron 2

"I le 2020 o le a matou tolu 100% faʻataʻitaʻiga eletise", o le tala lea a Rupert Stadler, ia Autocar. O le sini e tusa ai ma lenei matafaioi o le "e oʻo atu i le 2025, 25 pasene o la tatou vaega o le a avea ma eletise". O loʻo folafola mai foʻi e Audi se faʻataʻitaʻiga taʻavale e ese mai le tauvaga, faʻafetai i fetuunaiga faʻapitoa o le quattro system o le a faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga eletise ma tekinolosi faʻaaogaina i afi. "O nisi o le au tetee ua filifili mo le maualuga-mamana afi synchronous, ae i le maualalo revs," faamalamalama a Audi ulu o suesuega ma atinae, Stefan Knirsch. Audi o le a mulimuli i se auala ese, liliu atu i afi asynchronous "lea e masani ona ausia tulaga tutusa malosiaga ae i revs sili atu le maualuga. Matou te talitonu latou te ofoina atu tulaga maualuga maualuga nai lo afi faʻatasi ".

"Malosi faʻapipiʻi" tali atu ia Tesla

Audi, Mercedes-Benz, Porsche, Lexus, Volvo, BMW - na o le taʻua o faʻamatalaga faʻapitoa. O i latou uma o faʻailoga ma le sefulu tausaga o le talafaasolopito - i nisi tulaga e oʻo lava i le sili atu ma le selau tausaga o le talaʻaga - ma oi latou uma na oomiina faʻatasi ma le maea e se tagata fou, Tesla. O lenei ituaiga Amerika i Matu e leʻi "taunuu, vaʻaia ma manumalo" ona e leʻi faʻamaonia le faʻaauauina o lana faʻataʻitaʻiga pisinisi. Ae ui i lea, o masalosaloga, o le mea moni o le "mai le maoaʻe" na mafai ai e Tesla ona faʻamaonia o ia lava i totonu o tagata faʻatau e fai ma faʻamatalaga i faʻataʻitaʻiga eletise. O se luluga tele i faavae o pisinisi tau taavale!

O se luluina o ituaiga tetele, sa masani ona faʻaalu le faitau selau miliona o Euro i le atinaʻeina o afi faʻalavelave i totonu, ua tuai ona tali atu. Mata e mafai ona latou faafitia i lenei taimi atoa ma o le lumanaʻi lata mai, pe a uma, o taavale eletise? O le tali e leai. Matou te talitonu o le ola o afi afi i totonu ma o latou atinaʻe e leʻi maeʻa. Na iloa e Tesla le auala e faʻaogaina ai le faʻaogaina o tekinolosi o taʻavale eletise, e ese mai le faʻaogaina o masini (lea e mafai ona foia e faʻaaoga ai fafo) e sili atu ona faigofie, faigofie ma taugofie.

O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a faʻaauau pea e Tesla lana nofoaiga i luga o fanua-ae-e leʻi-toe-toe-toe-toe maua, pe a aumaia e le au taʻutaʻua o pisinisi taʻavale lo latou mamafa atoa i lenei vaega. E le itiiti ifo ma le lua tausaga o Tesla e faʻamautu moni ai i le maketi ma maua le malosi, pe a leai, e ono faʻaumatia aʻo leʻi oʻo i le mana, poto masani ma le malamalama o faʻailoga o loʻo taʻitaʻia nei le maketi o taavale a le lalolagi.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili