Ua lapatai mai Honda Portugal i le ogaoga o suiga i faʻamalosi mo hybrids ma plug-in hybrids

Anonim

O le tulaga o Honda Potukale, e tusa ai ma le talosaga na tuuina atu i lenei vaiaso e le PAN – Animal People and Nature party, na faamaonia i palota mai le PS ma le BE, faatasi ai ma le tetee mai le PSD, PCP, CDS ma le Liberal Initiative, ma le taofia e Chega, e manino.

Mo le faʻailoga Iapani, o loʻo faʻatusalia i Potukale e Sōzō, o lenei fuafuaga e faʻateleina ai le tulaga faigata i le vaega o taʻavale, lea i le gasologa o lenei tausaga ua vaʻaia le paʻu o le sili atu i le 35%, ona o le tulaga tau tamaoaiga ma agafesootai o loʻo i ai nei.

I se tusi na sainia e Sérgio Ribeiro, Pule Sili o Honda Portugal Automóveis, o le faʻailoga o loʻo faʻaalia ai le "popole tele i galuega a le sili atu i le 150 afe tagata o loʻo avea nei ma malosiaga o le vaega o taavale afi i Potukale".

Honda laina eletise
Ole laina eletise a Honda - ole CR-V, Crosstar ma Jazz hybrids ma le Honda e eletise.

O le faʻailoga Iapani e le malamalama i le faʻamoemoe o le ausia o lenei fuataga. Mo Honda Portugal Automóveis, mai se vaaiga faʻapitoa, o lenei fua "o le a naʻo le faʻatusaina o se avega lafoga mo taʻavale faʻaitiitia le faʻaleagaina (hybrid ma plug-in hybrids). O lenei avega mamafa, i le isi itu, o le a i ai le itu tuusaʻo aʻafiaga e faʻamalosia ai le sailiga o taʻavale e iai afi afi, lea e masani ona sili atu ona afaina ai le siosiomaga".

Fa'asoa i la matou nusipepa

O se tulaga na vaevaeina e Honda Portugal Automóvei i 'ai e lima, ma o Razão Automóvel fa'aliliuina atoa:

  • O ta'avale o lo'o fa'aogaina fa'atekonolosi fa'atosina e matua maualalo le maualuga o le fa'aoso pe a fa'atusatusa i ta'avale e iai se afi afi, e tusa lava pe tatou te su'esu'eina afi e lapopo'a le suiga. I le avea ai ma faʻamatalaga, o se taʻavale a le aiga e tuʻuina atu, i le averesi, 119 g / km o le CO2 e faʻafeagai ma le 128 g / km emited e se taavale a le aiga tiso poʻo le 142 g / km emited e se taavale a le aiga (Source: ACAP, Enrollments jan. -Oke'20). O le averesi o tau o le faʻaaogaina o taavale e fuafuaina pe a maeʻa suʻega faʻamaonia, lea o loʻo faʻasolosolo pea ma faʻamaonia nei tulaga taua.
  • I le taimi nei, e leai se su'esu'ega atoatoa ma fa'amautu o lo'o maua e fa'asino atu i se a'afiaga sili atu ona leaga o fa'ato'aga fa'apipi'i ma fa'ato'aga fa'atusatusa i afi afi, e ui lava i le leai o se totogi. I se tulaga tutusa, o le genesis o tekinolosi faʻapipiʻi o le tuʻufaʻatasia o afi e lua (tasi le afi ma le isi eletise) o loʻo i ai le faʻamoemoega faʻatasi o se faʻamoemoega sili atu ona lelei le faʻatinoga, faʻatasi ai ma le sili atu o le tamaoaiga o le suauʻu ma, o le mea lea, maualalo le CO2. O lea la, i la matou vaai, o le amataga o lenei fua fou e le o lava le loloto ma e le ogatasi foi ma le mea moni.
  • O le a'afiaga o lenei fua fa'atatau o le a fa'aliliuina i le si'itia o lafoga (i nisi tulaga, fa'alua) i luga o ta'avale fa'atosina ma fa'apipi'i fa'apipi'i, o lona uiga, i luga o ta'avale e sili atu le fa'aleleia o le si'osi'omaga. O lona uiga, i le tasi itu, o le a sili atu le totogiina e le au Potukale mo le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o taavale, e masani lava, o le a faʻaalia ai le faʻagesegese o le manaʻoga mo lenei ituaiga afi. I le isi itu, i la matou vaaiga, o taavale eletise e le o se mea aoga mo avetaavale o hybrid ma plug-in hybrid vehicles, ona o latou faʻaogaina masani, o lea o la latou filifiliga o le a pa'ū i luga o afi afi ma o le aʻafiaga o le fua ua faʻamaonia nei o le a faʻapea. ia faafeagai.
  • O se auala sili atu ona aoga e faʻaitiitia ai le faʻamalo mai le vaʻa o taavale a le atunuʻu, o se tasi o matua i Europa ma le averesi o tausaga o le 13 tausaga, o le a ala mai i le i ai o lafoga faʻaosofia mo le tapeina o taʻavale ma, masani, sili atu ona leaga tekinolosi. O le faʻafouina o le faʻafouina o vaʻa taʻavale a Potukale e ala i taʻavale sili atu ona lelei, e taʻua o hybrids ma plug-in hybrids, o le a faʻamautinoaina ma le faʻamautuina le faʻaitiitia o le maualuga o le CO2 emisi i se taimi pupuu ma le vaeluaga.
  • O le pisinisi tau taavale ua avea, e aunoa ma se masalosalo, o se tasi o avetaʻavale sili ona malosi i le faʻaofiina o faiga ma tekinolosi e faʻatatau i le faʻaitiitia ma le faʻaitiitia o tulagavae o le siosiomaga. O nei gaioiga o loʻo faʻaalia, e masani lava, maualuga tupe teufaafaigaluega a latou lava i suʻesuʻega ma atinaʻe, lea e faʻamoemoe e tuʻuina atu se faʻalauteleina e sili atu ona faʻatatau i le faʻataunuʻuina o faʻamoemoega o le CO2, ae faʻapea foʻi le tele o avanoa i tekinolosi faʻaola e tagata lautele. Avanoa lea, i le tulaga Potukale, ua sili atu ona faigata, e mafua ai le le aoga o taumafaiga a le vaega o taavale i lenei tulaga ma toe tuʻu ai la tatou maketi, i se tulaga sili ona toe faʻaleleia pe a faʻatusatusa i le mea moni a Europa.

Mo Honda Portugal Automóveis, o lenei talosaga "o le a i ai ni aʻafiaga ogaoga i le faʻatulagaina o le vaega, ae faʻapitoa i le tamaoaiga ma agafesootai alaleo. O lenei faʻasalalauga fou e le sili atu nai lo le faʻafeagai faʻafeagai ma le taʻiala atoa na faʻatinoina i tausaga talu ai, i le uiga o le ausiaina o le sili atu o le siosiomaga, ma o loʻo i ai, i lo matou manatu, o se feteʻenaʻiga loloto i tulaga o le ala na faimalaga mamao, lea o le a mafua ai i'uga ogaoga, fa'afuase'i ona a'afiaga”.

Faitau atili