Audi Invasion - Q2, Q4, Q6, Q8 ma se Q7 fou e itiiti ifo i le 350kg

Anonim

Ina ua uma ona faamataʻuina e Aliens le osofaʻia o le paneta o le lalolagi i ata tifaga faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻiga taupulepulega sili ona fatufatuaʻi, o le taimi lea a Audi e faʻasalalau ai se osofaʻiga - o loʻo matou i luga o le lata i le faʻatau atu i le maketi SUV ma i luma e faʻatonu le 'autau. o Ingolstadt.

I le taimi nei, i le ofisa autu a Audi, o le faaiuga matagofie o loʻo ausia i le lumanaʻi i fale uma i le lalolagi, faʻaopoopo i luga o le taualuga ma puipui, o le ai ai se crossover poʻo se SUV.

Ina ua uma ona faasilasila e le BMW e le gata i lea o le a latou le gaosia na o se BMW i luma uili, ae 12 BMWs ma Minis i luga o le tulaga fou, o le taimi lea a Audi e agai i luma ma le fiva "Q" ma afaina ai le paka o taavale a le lalolagi. . E tele tau ia te au e malamalama ai i lenei faiga – aisea ua tele ai SUV? Ua tatou latalata atu i se taua lona tolu a le lalolagi ma e na o SUV o le a mafai ona faatoilaloina, ma faigata, faʻalavelave faʻatupu e pomu? Po o le a oo ina loloto le faaletonu o le lalolagi ma o le a tumu ai auala i omoomo ona e leai se atunuu e maua se tupe e tausia ai? Ma o nei mea uma o le a fa'ailogaina e le mana'oga mo SUV taugata ma taugofie? Pe atonu foi ua na o se fesili o le sitaili ma, i le va oi matou, o le sitaili ua sili atu ona faatau!

Audi Invasion - Q2, Q4, Q6, Q8 ma se Q7 fou e itiiti ifo i le 350kg 16341_1

O le Q2 o le a faʻavae i luga o le lauiloa Crosslane Coupe Concept, o le Q4 o se faʻaaliga o le Q3 faʻatasi ai ma faitotoʻa e tolu, o le Q6 o se Q5 sili atu le malosi ma i luga, o le Q8 o le a, mate pe o le a, sili atu nai lo le Q7! Ae e le muta ai iina Audi - o le Q7 alu i le faletaalo, ina ia i le 2014 lona faʻataʻitaʻiga fou mamafa 350kg itiiti. I le lumanaʻi, o faʻataʻitaʻiga uma o le "Q" o le a fausia i luga o le MLB platform. Se’i o’o i lea taimi, ia amata fa’alautele atili auala ma tapena ni ta’avale, aua e na’o oe lava e a’ea’e ai tama nei.

Audi Invasion - Q2, Q4, Q6, Q8 ma se Q7 fou e itiiti ifo i le 350kg 16341_2

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili