Lexus LC 500 ua amata ona gaosia i Iapani

Anonim

O le gaosiga o le Lexus LC 500, le taʻavale taʻavale e faʻailogaina le toe foʻi mai o Lexus i le tele o coupé, ua uma ona amata. Fausia i Motomachi, Iapani, i le falegaosimea lava e tasi na gaosia ai le Lexus LFA iloga, o le LC 500 o loʻo faʻamanuiaina mai nisi o tekinolosi na muai faʻamoemoeina mo le supercar faʻatapulaʻaina o Lexus.

Fai mai Lexus, "o iunite taʻitasi e fausia e se 'au a Takumi matai tufuga." O ta'aloga taugata a Toyota e fa'atau i pa'u pa'u, pa'u Alcantara ma mea e pei o le magnesium i totonu.

Lexus LC 500

Manatua o le Lexus LC 500 o loʻo faʻamalosia e se afi 5.0 V8 e mafai ona gaosia le 467 hp o le mana, e lava e faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i lalo ifo o le 4.5 sekone. O lenei afi o loʻo tuʻufaʻatasia i se Aisin e sefulu-saosaoa faʻasalalau otometi.

I le taimi nei, na matou iloa le LC 500h hybrid version, faʻapipiʻiina i le 3.5 V6 afi, lua eletise eletise ma le e-CVT gearbox o loʻo lagolagoina e le 4-speed automatic gearbox - e te iloa auiliili uma nei punaoa o tekinolosi iinei.

O le faʻalauiloaina o le Lexus LC 500 e tatau ona faia ia Aokuso, ma tau o loʻo faʻaalia pea.

Faitau atili