ABT manava ola fou i le Audi A1 Sportback

Anonim

O le talanoa e uiga i tuning tuners tele o loʻo talanoa e uiga i tama ABT, o le taimi lea na faʻaaogaina ai a latou togafiti faʻataulāitu e tuʻuina atu ai le Audi A1 Sportback se lalelei fou.

Sportback AS1, o le igoa lena o lenei masini. O le faʻataʻitaʻiga laʻititi a Audi o loʻo i ai ni nai suiga laiti i le tulaga o le mamanu ma le faʻatinoga, ma e pei ona mafai ona e faʻamaonia mai ata, na tuʻua e Siamani le muaʻi pito i luma naʻo le faʻaopoopoina o le ea fou i luga aʻe o uili. Lenei fa'amatalaga matagofie i le carbon fiber "c'est trés magnifique"!

ABT manava ola fou i le Audi A1 Sportback 16387_1

Va'ai i tua i le taimi nei, e mafai ona tatou iloa o loʻo i ai se carbon diffuser faʻatasi ai ma le faʻaoga lua faʻapipiʻi i le ogatotonu. Ae o uili 18-inisi (sili atu le mama nai lo le masani masani), atonu, o faʻamatalaga faʻalelei e sili ona puʻeina o tatou mafaufau.

Ua uma ona matou talanoa e uiga i le mamanu, o loʻo misi le faʻatinoga, ma o le mea lea o le a taʻalo ai lou fatu e pei lava o le taimi muamua, e ui lava o loʻo faʻaaogaina pea le 1.4 lita TFSi poloka ua suia le mana (mo le lelei). O le 123 hp version ua i ai nei le 162 hp, o le 187 hp version ua maua nei le 210 hp maoae. O le 1.2 lita TDi ma le 1.6 lita TDi afi na maua foi le faʻateleina o le mana, ae i se tulaga maualalo.

ABT manava ola fou i le Audi A1 Sportback 16387_2
ABT manava ola fou i le Audi A1 Sportback 16387_3

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili