Audi RS6 Avant Fou: Aiga, fa'amau lou fusipa'u!

Anonim

Matou te fiafia pe a leiloa Audi lona mafaufau. O lea e sau ai le "Rocket" fou a tama o aiga o loʻo faanatinati ...

E i ai taavale tatou te fia talie leotele na o le mafaufau i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga o le Fiat Multipla. O se taavale e matua mataga e tusa lava pe na o le tasi le iunite na faʻatau atu e Fiat, ua sili atu i loʻu faʻatauga sili ona lelei. Na'o lo'u alu i totonu o lena ta'avale ma lo'u pulou… O isi, e fa'aataina fo'i matou, ae ese le 'ata. O i latou e sili ona matamuli ma sina popole. O se tasi o taavale e mafua ai ia te aʻu lenei ata matamuli ma le popole o le Audi RS6. Talie, aua e le aoga le fa'aauupegaina o se ta'avale a le aiga i se afi e 580hp(!!), ma le popole ona o lea malosi e mafua ai (tele...) fa'aaloalo!

E foliga mai ua faafofogaina e le Atua Taavale a tatou tatalo ma o le a oʻo lava ina faʻalauiloa e Audi se Audi RS6 fou. O le fa'avalevalea ma uili: O se ta'avale a le aiga, fa'apipi'iina i se afi e mata'utia so'o se ta'avale, ta'avale tumau e fa uili, nofoa ta'avale, taofi sima ma fa'amalolo ta'aloga! O nei mea uma mo le a le faʻamoemoe?! Atonu e oo atu tamaiti i le aoga i le taimi; pasi i le Estoril Autodromo i le taimi nei; ma iu ai ina taunuu i le ofisa.

Audi RS6 Avant Fou: Aiga, fa'amau lou fusipa'u! 16390_1
"O le Audi R8 e mo tama!"

O ata o loʻo e vaʻaia i lenei vaega e mai le CarScoop, ma o loʻo tuʻuina mai ai ia i matou muamua le foliga o le Audi family rocket. Matou te le o iloa lava po o le a le ituaiga o "tino eletise faaniukilia" o le a matou mauaina i lalo o le faʻaofuofu o le faʻataʻitaʻiga fou… Afai o se faʻafouga fou o le 5000cc bi-turbo V10(!) ua leva ona iloa ma le 580hp, pe afai o se faʻamatalaga fou spicier. o le tatou lauiloa V8 4000cc bi-turbo lea e faʻaogaina ai le S6 ma le S8 faʻataʻitaʻiga.

Po o le a lava le mea o loʻo teuina e Audi mo ni nai laki e aunoa ma ni popolega tau tamaoaiga, matou te mautinoa o le RS6 Avant fou o le a faʻaaloalo i fao laiti o le fao pe a oʻo mai i ta-ta-ai vans: o le a apotheotic! Sa fa'apea talu mai le 1992 ina ua fa'alauiloa le RS2 muamua, ma e foliga mai o le a fa'aauau pea i le 2013, pe a fa'alauiloa le RS6 fou.

Audi RS6 Avant Fou: Aiga, fa'amau lou fusipa'u! 16390_2

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili