O le Audi Q8 Concept o se SUV hybrid ma le 476 hp o le mana

Anonim

Ina ua maeʻa le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga o le Q8 Concept i le Detroit Motor Show mulimuli, na aumai ai e Audi i Sineva se faʻamatalaga ma se gafa taʻaloga.

O le lomiga lona 87 o le Geneva Motor Show e matua taua tele mo le matagaluega o taaloga fou a Audi, le Audi Sport GmbH , sa ta'ua muamua o quattro GmbH.

I le faaopoopo atu i le i ai o le Audi RS3 ma le RS5 fou, o le "mama" na ofo i le tuʻuina atu o le Audi Q8 Ta'aloga Manatu . O le taʻaloga taʻaloga o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le Detroit Motor Show mulimuli, le Q8 concept. I le faʻatusatusaina o faʻataʻitaʻiga e lua, na faʻaopoopoina ai e Audi le 12 mm le lautele i faʻailoga uili, o se mea e sili atu ona taʻutaʻua o le taualuga, o se faʻasalalau alumini tua ma paipa fou. O i ai pea masalosaloga e uiga i uiga taʻaloga o lenei faʻataʻitaʻiga fou?

O le Audi Q8 Concept o se SUV hybrid ma le 476 hp o le mana 16403_1

LIVEBLOG: Mulimuli i le Geneva Motor Show ola iinei

O se faaipoipoga i le va o le faatinoga ma le tutoatasi

O le Audi Q8 Sport Concept o loʻo faʻamalosia e se afi 3.0 TFSI e mafai ona tuʻuina atu le 476 hp o le malosi ma le 700 Nm o le malosi, faʻafetai i le fesoasoani taua a le eletise eletise. E tusa ai ma Audi, o nei fuainumera e mafai ai ona e faatelevaveina mai le 0 i le 100km / h i le naʻo le 4.7 sekone, aʻo leʻi oʻo i le saoasaoa maualuga o le 275 km / h.

I le faʻaopoopoga i le taleni mo le faʻatinoga, e tusa ai ma le faʻailoga Siamani, o le Audi Q8 Sport Concept fou o se faʻataʻitaʻiga foʻi mo mamao mamao.

O le afi afi e fesoasoani i se afi eletise ma le 27 hp ma le 170 Nm o le torque, tuʻu i luma o le faʻasalalauga otometi valu-saosaoa. O lo'o fa'amalosia e le 0.9 kWh lithium-ion pusa maa. Audi fa'asalalau le tasi lita itiiti i le 100 km (tutusa 25 g CO2 / km itiiti) pe a fa'atusatusa i se fa'ata'ita'iga fa'apipi'iina i le 3.0 TFSI ae leai se faiga fa'apipi'i. Faatasi ai ma le tane suauu 85 lita - a tumu, e ofoina atu se tutoatasi e oo atu i le 1200 kilomita.

O le Audi Q8 Concept o se SUV hybrid ma le 476 hp o le mana 16403_2
O le Audi Q8 Concept o se SUV hybrid ma le 476 hp o le mana 16403_3

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili