O le isi augatupulaga Ford Focus ST e mafai ona o'o i le 280 hp

Anonim

Fa'atinoga ma le lelei o uiga ia e lua o le a tumau i le Focus ST fou.

O loʻo matou i ai pea i le maeʻa ai o le tuʻuina atu o le Ford Fiesta fou ma le Ford Fiesta ST, ae o loʻo i ai le tala o le tupulaga fou o le Ford Focus, aemaise lava le Focus ST sports variant.

Fa'atinoga o le a fa'aauau pea ona ta'ita'ia fa'ata'ita'iga Ford, pe i totonu o le GT ese, po'o a latou SUV ma tagata laiti o le aiga. E pei lava o le Fiesta ST, lea e maua nei le 200 hp mai se afi 1.5 lita laʻititi ma e leʻi tupu muamua ma naʻo le tolu cylinders, o le Focus ST fou o le a le faʻaumatia tulaga maualuga o le malosi.

Fa'aitiitia le afi, fa'aleleia tulaga eletise

E tusa ai ma le Autocar, o le a le faʻaogaina e Ford le 2.0 lita EcoBoost o loʻo iai nei. Fai mai tala o se poloka 1.5-lita, ae o le a le o le tolu-koli o le Fiesta ST i le lumanaʻi. O se fa'afouga o le 1.5 EcoBoost o lo'o iai nei e fa-silinder ua uma ona fa'aauupegaina le tele o fa'ata'ita'iga Ford. O le fa'aitiitiga e fa'atatauina ina ia fa'afeagai ma tulaga fa'atupu fa'atupu fa'asao. Ae aua e te faaseseina pe afai e te manatu o le faaitiitia o le malosi afi o lona uiga e itiiti le malosi.

E LE'I MISIA: Volkswagen Golf. O foliga fou autu o le 7.5 augatupulaga

I le isi augatupulaga o le Focus ST, o lenei 1.5 lita afi fa-silinder o le a mafai ona oʻo atu i le 280 hp (275 hp) o le malosi maualuga , o se oso faʻaalia pe a faʻatusatusa i le 250 hp o loʻo iai nei (i ata). Ma 'aua ne'i galo, ave mai se afi e la'ititi le malosi. I le taimi nei, na o le Peugeot 308 GTi e tutusa numera: 1.6 lita turbo ma 270 horsepower.

O inisinia Ford o loʻo galulue i le faʻaleleia atili o le turbocharging, tui tuusaʻo ma le faʻaogaina o le cylinder deactivation tekinolosi e le gata ina siitia ai le malosi ae faʻatumauina ai le lelei ma le tamaoaiga o le suauu.

ford taulaʻi st

Ae mo le afi Diesel, o le a mautinoa lava e maua i luga o le tupulaga Focus ST fou. I le taimi nei, o le Diesel versions o le Focus ST e tutusa ma le toetoe o le afa o faʻatauga i le "konetineta tuai".

Mo le vaega o totoe, o le tupulaga fou Focus o le a faʻaogaina se faʻaleleia o le tulaga o loʻo i ai nei, i se faʻamalositino e tutusa ma le Ford na faʻatautaia ma le sui o le Fiesta. I se isi faaupuga, o le upu vaʻai o le evolusione. Aemaise lava i tulaga uma e lua i fafo ma totonu matagofie. E tusa ai ma le Autocar, o le a sili atu le gauai a Ford i le faʻapotopotoga ma le auala e faʻapipiʻi ai le tino ma le vaega faʻailo, o le mea lea o le a sili atu le taulaʻi i luga o le lelei o le faʻatinoga.

O le Ford Focus fou o loʻo faʻamoemoe e faʻaalia mulimuli ane i le tausaga, faʻatasi ai ma le Focus ST o le a faʻaalia i le tautotogo o le 2018, lea e faʻamoemoe e fetaui ma le taunuu mai o le Fiesta ST fou i luga o le maketi.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili