E te fia feiloa'i i le SEAT Tarraco? Alu i Oscar Night i Amoreiras

Anonim

Afai sa e faatali e feiloai i le SEAT Tarraco ona o lenei mea e tupu mo oe. SEAT na auai i le lauiloa Oscar Night of Amoreiras ma i totonu o le tele o fetu o le a asiasi i ai o le a iai le faʻataʻitaʻiga fou mai le faʻailoga Sipaniolo, le Tarraco.

Mo le amataga, o le SUV e fitu-nofoa mai le SEAT o le a faʻaalia i le Amoreiras Shopping Center i le va o Fepuari 24th ma 28th, ma faʻaalia ai ona uiga uma ia i latou e asiasi i lena avanoa.

Ae mo le Oscars Night of Amoreiras (o se mea na tupu e fesoʻotaʻi ma le Sauniga Faʻailoga a Oscars, i Los Angeles) SEAT o loʻo teuina ni mea faʻateʻia, peitaʻi, o se mea e ofo ai, e leʻi faʻaalia i latou.

Mulimuli ane, SEAT o le a faʻalauiloaina seʻia oʻo ia Fepuari 28 se tauvaga e ofoina atu le faaiuga o le vaiaso i tua o le uili o le Tarraco fou ma se faʻaputu o 170 poto masani e filifili mai ai.

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

Tuuina atu i le Paris Motor Show, o le SEAT Tarraco o loʻo faʻavae i luga o le MQB-A platform, le faʻavae a le Volkswagen vaega mo SUVs tetele, e fua le 4.73 m. I lalo o le pulou o le ai ai ni penisini se lua, o le 1.5 l TSI e maua ai le 150 hp ma le 2.0 l ma le 190 hp ma le lua Diesel filifiliga, e lua ma le 2.0 l TDI i le 150 hp ma le 190 hp versions.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E te fia feiloa'i i le SEAT Tarraco? Alu i Oscar Night i Amoreiras 16414_2
O le SEAT Tarraco e 100% moli faʻamalama e pei o fafo ma totonu.

E ui lava e leʻi faʻasalalau tau o Tarraco, ua leva ona iloa o le SEAT SUV sili ona tele o le a maua i ni faʻaaliga se lua, Style ma Xcellence. O le FR, e sili atu le taʻaloga, e tatau ona taunuu mulimuli ane.

Faitau atili