Feiloai i robots e "igoa" taavale SEAT

Anonim

Na fa'aulufaleina i le 25 tausaga talu ai ma ina ua uma ona gaosia le 10 miliona ta'avale iina, o Martorell, o le fale gaosi ta'avale tele i Sepania ma le nofoaga na fanau mai ai le tele o fa'ata'ita'iga SEAT, o lo'o fa'aauau pea ona fa'aleleia. O lana mauaina lata mai e lua robots galulue faatasi.

O nei robots galulue faʻatasi o loʻo maua i itu uma e lua o le laina gaosiga ma o latou galuega e faigofie: tuʻu ni ituaiga se lua o tusi. O le tasi i le agavale e filifilia ma tuʻu igoa Ibiza ma Arona e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga o loʻo pasia le laina. O le tasi i le itu taumatau tu'u fa'apuupuuga FR i iunite o lo'o i ai lenei fa'auma.

Faʻapipiʻiina i se faiga faʻaaliga faʻapitoa, o loʻo i ai i robots e lua se "lima" e mafai ai ona e faʻapipiʻi ituaiga eseese o mataitusi ma ipu faʻafefe, aveese le pepa puipui pito i tua, faʻapipiʻi le tusi i le taʻavale faʻaaogaina le malosi talafeagai, aveese le puipui pito i luma. ma tuu i lalo i totonu o se atigipusa mo le toe faʻaaogaina.

NOFOA Martorell
O robots faʻatasi e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le mataitusi e iloagofie ai faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma le taofia o le laina faʻapotopotoga.

Martorell, o se falegaosimea mo le lumanaʻi

O le faʻaaogaina o nei robots galulue faʻatasi e mafai ona faʻafetaui i soʻo se suiga i le saoasaoa o laina gaosiga ma le faʻapipiʻiina o le tusi aʻo alu le taʻavale i luga o le laina faʻapotopotoga o se isi laasaga i le suia o le fale gaosi Martorell i se fale gaosi atamai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le falegaosi Martorell o loʻo i ai nei pe tusa ma le 20 robots galulue faʻatasi i nofoaga faʻapotopotoga e lagolagoina galuega i luga o le laina, aemaise lava i galuega faʻalavelave faʻapitoa mo tagata faigaluega.

I le SEAT o loʻo matou agai i luma i taimi uma e taulamua i mea fou. O robots felagolagomai e mafai ai ona sili atu ona fetuutuunai, sili atu le agile ma sili atu ona lelei, ma o se isi faʻataʻitaʻiga o la tatou tautinoga mausali e faʻaauau pea ona avea ma faʻailoga ile Alamanuia 4.0

Rainer Fessel, faatonu o le falegaosimea a Martorell

I le aofaʻi, o le SEAT gaosiga o loʻo i ai le sili atu i le 2000 robots faʻapisinisi lea, faʻatasi ai ma le 8000 tagata faigaluega i le fale gaosimea, e mafai ai ona gaosia 2400 taʻavale i le aso, i se isi faaupuga, tasi le taavale i le 30 sekone.

Faitau atili