SEAT fa'aagaga 900 miliona euros i Ibiza fou ma Arona

Anonim

O le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga fou SEAT e fa i le va o le 2016 ma le 2017 o le taunuuga lea o se faʻamaumauga faʻamaumauga i suʻesuʻega ma atinaʻe.

O le faʻasalalauga na faia e Luca de Meo, peresitene o le SEAT, i le taimi o se asiasiga a le Peresetene o le Malo o Catalonia, Carles Puigdemont, i le fale o le faʻailoga i Martorell, lea na fetaui ma le amataga o le gaosiga o le SEAT Ibiza fou.

SEAT - falegaosimea a Martorell

O loʻo faʻamatala mai e De Meo o le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega na tele na tuʻuina atu i le atinaʻeina o le Ibiza ma Arona ma le fetuunaiga o le fale gaosi Martorell, ina ia mafai ai ona faʻaogaina le gaosiga o faʻataʻitaʻiga uma e lua. O le tau o le 900 miliona Euro o se vaega o le tupe faʻaalu atoa o le 3.3 piliona piliona.

“O lenei tupe fa'afaigaluega e fa'aalia ai lo tatou fa'amaoni i le atina'eina o le tamaoaiga o le atunu'u ma fa'amautu ai lo tatou ta'ita'iga o le tele o pisinisi fa'apisinisi i R&D. O lo'o matou fa'atupeina ni tupe e le'i tupu muamua e fa'alauiloa ai fa'ata'ita'iga fou. SEAT e faia se sao taua i tulaga o tupe teufaafaigaluega, tekinolosi, alamanuia ma galuega, faʻapea foʻi ma le fatuina o le tamaoaiga ma le manuia".

Luca de Meo

Atinaʻe faʻapitoa i Barcelona, o le Ibiza ua uma ona gaosia i luga ole Laina 1 i Martorell, le fale gaosi oloa e maua ai le tele o taavale i Sepania. O le Ibiza fou o le a ola faʻatasi, mo ni nai masina, ma le augatupulaga talu ai.

Amata i le afa lona lua o le 2017, o lenei lava laina gaosiga o le a faʻaogaina le faʻapotopotoga o le fou. NOFOA Arona , le crossover compact fou mai le ituaiga Sipaniolo. O le SEAT Leon ma le Audi Q3 o loʻo gaosia foi i Martorell.

FAʻAALIGA: Majorca? Vigo? Fa'atonu? O le a le igoa ole SEAT SUV fou?

O le faʻailoga talu ai nei na tuʻuina atu ai faʻamatalaga sili ona lelei tau tupe i lona talafaasolopito, faʻatasi ai ma se faʻamaumauga o tupe mama o le 143 miliona Euro. E tusa ai ma le SEAT, o le Ibiza fou o loʻo atagia mai ai le faʻataunuʻuina o se vaega faʻamalosia ma le amataga o se vaitau fou o le tuputupu aʻe, lea e fetaui ma le tausaga lea o le a faʻalauiloa ai e le Sipaniolo lana oloa sili ona leaga.

SEAT - falegaosimea a Martorell

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili