Afai ei ai se BMW M3 Diesel o le Alpina D3 S lea

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia le Alpina B3 Touring i se taimi ua mavae, o le kamupani Siamani na "toe faafoi le uta" ma tuʻuina atu le Alpine D3 S i sedan ma van variants.

Fuafuaina e pei o se ituaiga o "BMW M3 Diesel", o le D3 S faʻaaogaina se vailaʻau faʻatumu o le B57, le 3.0 l biturbo lea e faʻaogaina ai le BMW M340d.

Afai i luga o le M340d o lenei afi e maua ai le 340 hp ma le 700 Nm, i le Alpina D3 S o nei tau e oʻo atu i le 355 hp ma le 730 Nm taʻitasi.

Alpine D3 S

Mild-hybrid, o se amataga i Alpina

I le manatuaina o le B57 na mamanuina e galulue faʻatasi ma se faiga faʻafefe 48V, o le D3 S o le muamua Alpina faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai lenei tekinolosi e ofoina atu, i lalo o nisi tulaga, e oʻo atu i le 11 hp sili atu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le faʻasalalauga, o le D3 S o loʻo faʻaauau pea ona faʻalagolago i le valu-saosaoa otometi faʻasalalau mai le ZF ma le faʻaogaina o le taʻavale uma mai le BMW. O le xDrive system e leʻi puipuia i suiga na faia e Alpina, o lea ua sili atu le malosi i le axle tua.

Alpine D3 S

O nei mea uma e mafai ai e le Alpina D3 S ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le 4.6s - 4.8s i le tulaga o le van - ma oʻo atu i le 273 km / h - 270 km / h i le tulaga o le van - maualuga le saoasaoa.

O le a se isi mea ua suia?

I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga faʻapitoa faʻaleaganuʻu e masani ona matou faʻaaogaina e Alpina, e pei o (faʻaeteete) faʻapipiʻi aerodynamic, o le faʻafefe fou, faʻailoga poʻo uili e mafai ona alu mai le 20 "i le 22", o isi eseesega o le Alpina D3 S e le. ua vaaia.

Alpine D3 S

O le mea moni, o loʻo matou talanoa e uiga i le seti fou o le chassis, le faʻailoga fou o loʻo loka i tua, le faʻapipiʻiina o le masini mai le Alpina B5 Bi-Turbo ma faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le faʻamalologa ua uma ona faʻaaogaina e le Alpina B3 ma o loʻo faʻapipiʻiina ma se seti o Eibach. puna.

Alpine D3 S
O le afi tiso lea e fa'aola ai le Alpina D3 S.

Ua maua nei i Siamani, o le Alpina D3 S o loʻo vaʻaia ona tau amata iina i le 70,500 euros i le tulaga o le sedan ma le 71,900 euros i le tulaga o le van.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili