Poloketi Muamua ma le 1,000 hp? "E sili atu, sili atu," o le tala lea a Moers

Anonim

I le tautala atu i le British Autocar, Tobias Moers, o le nafa autu mo Mercedes-AMG, na sau e faafitia le tala e faapea o le mana o le Project One e tusa ma le 1 000 hp. O le a "tele, tele, sili atu" nai lo lena, faʻamaonia e le ofisa.

Faatasi ai ma iunite muamua na faʻatulagaina mo le tuʻuina atu i le 2019, o le Mercedes-AMG Project One na mamanuina e faʻavae i luga o tekinolosi faʻaaogaina e le faʻailoga i le Formula 1 World Championship.

I le pito i lalo o lenei faiga o loʻo i ai se afi V6 Turbo ma naʻo le 1.6 lita o le gafatia, lea, faʻatasi ma afi eletise e fa, e tatau ona faʻasalalau le mana o le 1,000 hp.

Mercedes-AMG Poloketi Muamua

O le Poloketi Tasi e sili atu le mamafa ma le 675 kilokalama o le malosi i lalo

I faʻamatalaga i le Autocar, o le pule sili o Mercedes-AMG na faʻaumatia e ui lava, i le uma, o le Project One o le a sili atu foi le mamafa nai lo le 1,200 kilokalama muamua. E tatau, nai lo le, alu i le va o le 1,300 ma le 1,400 kilokalama, o se tau na maua mai i upu a Moers, o le na faʻamautinoa e tatau ona mafai e le taʻavale taʻavale sili ona gaosia le 675 kilokalama o le downforce, sili atu, afa lona mamafa.

V6 mai le F1… e toe faia i le 50,000 km

Mulimuli ane, na toe taʻua e le tagata lava lea e tasi o le Project One o le ai ai se V6 mai le F1, e ui lava o le a manaʻomia le toe fausia i 50 000 kilomita, o se mea, e ui i lea, e leʻi faʻafefe ai tagata faʻatau o lenei taʻavale taʻaloga sili, ma iunite uma ua uma ona faʻatau atu. , ma o lona tau e tatau ona tusa ma le tolu miliona euros mai le amataga.

Mercedes-AMG Poloketi-tasi

E tusa ai ma le puna lava lea e tasi, o le faʻailoga Siamani sa i ai le silia ma le 1,100 "faʻatuatuaina" faʻatauga faʻatau mo Project One. . #muamuafaafitauli

Faitau atili