SEAT ma BeatsAudio. Ia e iloa mea uma e uiga i lenei faiga faapaaga

Anonim

O se vaega o se faiga faapaaga na amata i le tausaga talu ai, o le NOFOA ma le Pa'u na saunia e Dr. Dre faia lua lomiga fa'apitoa ole SEAT Ibiza ma Arona. O nei lomiga fou e le gata ina iai a BeatsAudio fa'alogo leo , ae faʻapea foʻi ma faʻamatalaga tulaga ese.

O nei faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i le faiga so'oga atoa (MirrorLink, Android Auto ma Apple CarPlay), le SEAT Digital Cockpit ma fa'atasi ai ma fa'amatalaga fa'alelei saini a BeatsAudio i nofoa, fa'alava o faitoto'a ma le si'usi'u. Ole SEAT Ibiza ma Arona Beats o lo'o avanoa ile lanu fou Maneta Tekinolosi , fa'atasi ai ma le SEAT Arona Beats o lo'o fa'aopoopoina se tino e lua leo.

Le fa'aleo leo sili BeatsAudio e aofia ai le fa'amalo e valu-auala ma le 300W, fa'aogaina leo fa'atekinolosi ma sipika e fitu; lua tweeters i luga o le A-poutu ma lua woofers i luma o faitotoa, lua lauga lautele-alaala i tua, ma e oo lava i se subwoofer tuufaatasia i le avanoa o le ai ai le uili avanoa.

SEAT Ibiza ma Arona Beats Audio

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le BeatsAudio sound system ma le atina'eina o SEAT audio system, sa matou talanoa ma Francesc Elias, Fa'atonu o le Matagaluega Leo ma Fa'amatalaga-Fa'afiafiaga i le SEAT.

Reason Automovel (RA): Aisea na e filifilia ai Beats e fai ma paaga i lenei poloketi?

Francesc Elias (FE): E fa'asoa e Beats le tele o a tatou mea taua. O se faʻailoga foʻi e faʻauluulu i Los Angeles, Kalefonia, ma o loʻo matou i ai foʻi i totonu o le taulaga. Matou te fefa'asoaa'i le manatu tutusa o le lelei o le leo ma tutusa le au maimoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

RA: E tutusa le SEAT Arona Beats ma le SEAT Ibiza Beats?

FE: O vaega e tutusa i faʻataʻitaʻiga e lua, ae ina ia maua le tutusa lelei o le leo e tatau ona tatou faʻavasegaina faiga eseese e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga. Afai e te mafaufau i ai, o se failauga i totonu o le umukuka e maua ai se leo ese nai lo se failauga i totonu o le potu malolo. O le mea moni, o le eseesega i le leo i le va o faʻataʻitaʻiga e lua o lenei. Ae matou te galulue malosi ina ia tutusa le lelei o le leo. Faatasi ai ma tekinolosi ua tatou maua i aso nei, e mafai ona tatou faʻavasega leo faʻalogo e faʻafetaui i le taʻavale o loʻo tuʻuina ai.

SEAT Ibiza ma Arona Beats Audio

RA: E lava le lelei o sipika e lelei le leo i totonu o le taavale, pe tatau foi ona lelei le fausiaina o le taavale?

FE: Ioe, e tele mea e aafia ai le lelei o le leo i totonu o se taavale. O se taavale o se avanoa faigata tele. O mea uma, o le tuʻuina o vaega ... e faʻalavelave uma i le leo o loʻo gaosia. Matou te galulue fa'atasi e fa'amautinoa le lelei sili ona lelei.

RA: O le mamanu o totonu o le taavale e aafia ai le lelei o le leo. E galulue fa'atasi lau matagaluega ma le matagaluega mamanu? O le a le taimi i le faagasologa o le fausiaina o taavale e te faʻalavelave ai?

FE: Ioe, matou te galulue faʻatasi ma tagata mamanu i le amataga o le faʻagasologa o le atinaʻeina o taavale, mai lava i le amataga ona o le tuʻuina o pou e taua tele, e pei o totonu o le taʻavale. E oʻo lava i le mamanu o faʻasologa e ufiufi ai koluma e taua! Ioe ioe, sa matou galulue vave ma le matagaluega mamanu, ae matou te faʻaauau pea ona mataʻituina le atinaʻeina o le taʻavale seia oʻo i le faaiuga o le faagasologa.

SEAT ma BeatsAudio. Ia e iloa mea uma e uiga i lenei faiga faapaaga 16531_3

RA: O lau sini autu o le maua lea o le leo sili ona masani. O le a le umi e ausia ai lenei sini pe a atiaʻe se faʻataʻitaʻiga fou?

FE: I le tulaga masani, e tusa ma le lua i le tolu tausaga e fausia ai se taavale. I le manatuaina na matou amataina le faagasologa mai lava i le amataga ma mulimuli i ai seia oo i le faaiuga, e mafai ona matou faapea atu na umi se taimi e atiina ae ai le leo sili ona lelei. Matou te matua mitamita lava i la matou 'au, o tagata uma o loʻo aʻafia i lenei faʻagasologa e galulue faʻatasi e faʻamautinoa le sili ona lelei leo lelei i luga oa matou faʻataʻitaʻiga.

Fe'avea'i i taulaga

I Barcelona na matou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le eXS KickScooter, le SEAT Electric Scooter. O se tasi lea o oloa o loʻo tuʻuina atu e le faʻailoga o se vaega o lana Easy Mobility strategy. O le SEAT eXS e o'o i le saoasaoa maualuga o le 25 km/h ma e 45 km le tuto'atasi.

RA: SEAT o le a iai faʻataʻitaʻiga eletise i le lumanaʻi. O a suiga i lau galuega pe a tatou talanoa e uiga i hybrid poʻo 100% faʻataʻitaʻiga eletise?

FE: E tusa ai ma le leo, e manaʻomia le tele o le taimi e maua ai le lelei tutusa aua o le matou poto masani i taʻavale e iai afi afi. I totonu o taavale eletise i le amataga e itiiti le pisa, ioe, ae o le pisa tatou te ese. O lea e tatau ai ona tatou galulue e faʻamautinoa le lelei tutusa o loʻo iai i faʻataʻitaʻiga afi afi.

RA: O le a se mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina i nai tausaga o lumanaʻi mai masini faʻalogo taʻavale?

FE: Ole fa'atonuga ole ta'avale ole a tutusa. O le eseesega e mafai ona tatou faʻamoemoeina, mai mea tatou te vaʻaia i faʻasalalauga, e faʻatatau i le faʻalogo leo. O le a sili atu ona matou galulue faʻatasi ma tele-auala faiga, ou te manatu o le eseesega o le a lenei.

View this post on Instagram

A post shared by Razão Automóvel (@razaoautomovel) on

Fesili vave:

RA: E te fiafia e fa'alogologo i musika a'o e ta'avale?

FE: O ai e le faia?

RA: O le a le ituaiga musika e te fiafia e fa'alogo i ai i totonu o le ta'avale?

FE: E le mafai ona ou filifilia se tasi, faamalie atu! Mo aʻu o musika e matua faʻalagona, o lea e faʻalagolago lava i loʻu lagona.

RA: E te mana'o e fa'alogologo i le leitio po'o se lisi na e faia?

FE: O le tele o taimi ou te fiafia e fa'alogologo i le leitio, aua a matou fa'alogologo i la matou lisi matou te fa'alogologo i le musika lava e tasi. Faatasi ai ma le leitio e mafai ona tatou maua ai pese fou.

O lomiga Beats o SEAT Ibiza ma Arona e le fa'atauina i Potukale.

Faitau atili