TOP 5: o ata sili ona lelei mai Porsche Exclusive

Anonim

Porsche's TOP 5 fa'asologa fa'aauau. O le taimi lenei, o le mea fou o loʻo taulaʻi atu i faʻapitoa Porsche versions, atiaʻe e le Porsche Exclusive matagaluega.

Talu mai le 1986, Porsche Exclusive sa galulue saʻo ma ana tagata faʻatau e fatuina ni faʻataʻitaʻiga tulaga ese, ma ave le mautauave "faʻasologa o falegaosimea" i le atoatoa i luga o le auala. O nisi o nei faʻataʻitaʻiga o loʻo malolo nei i le Porsche Museum ma e mafai ona tatou vaʻaia i latou i le vitio o loʻo i lalo.

O le lisi e amata i le 911 Kalapu Coupe , o se lomiga na fuafuaina i le taimi o le 60 tausaga o le Porsche na gaosia na o le 13 kopi. O le isi faʻataʻitaʻiga na faia e faamanatu ai se aso faamanatu (i lenei tulaga o le 25th anniversary o Porsche Exclusive) o le 911 Saosaoa , lea e aliali mai iinei i le tulaga fa i le lisi.

E LE'I MISIA: O tausaga a sau a Porsche o le a fa'apenei

Ona filifilia lea e Porsche le 911 Ta'aloga Tala'aga , le taʻavale taʻavale lea i le 2009 na toe faʻafoʻi mai ai le sitaili spoiler ducktail, uili masani Fuchs ma le tino lanu efuefu taʻaloga taʻavale tino. I le tulaga lua o le 911 Turbo S , fua o le galulue faatasi i le va o Porsche Exclusive ma Porsche Motorsport, e nafa ma le aveesea o le 180 kg mai le 911 Turbo (tupulaga 964) ma faateleina le malosi o le afi.

Talu ai e le lafoaia e Porsche lona filosofia o le taavale taʻaloga sili ona lelei "e masani lava ona sosoo ai", e iloa ai le manumalo o lenei lisi e tatau ona tatou faʻatali seia oʻo i le faaiuga o le tausaga. Seia oo i lena taimi, matamata le vitio i lalo:

Afai na e misia vaega o totoe o le Porsche's TOP 5 series, o le lisi lenei o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei, o faʻataʻitaʻiga e sili ona seasea, faʻatasi ai ma le "taagulu" sili ona lelei, faʻatasi ai ma le pito sili ona lelei i tua ma tekinolosi tauvaga Porsche na oʻo mai i faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili