Amata malulu. Porsche 911 GT3 RS. E fitu augatupulaga (ma se Panigale!) i le suega i luga o le Motu o Tagata!

Anonim

Laasaga o le Mataʻutia Tourist Trophy, o se tauvaga mo suberbikes e sili atu i le 200 hp, na maua e le Isle of Man, i le taimi nei, le "asiasiga" o augatupulaga uma o le Porsche 911 GT3 RS . Faʻataʻitaʻi, i luga o auala feʻaveaʻi o le motu, e le gata ia i latou lava, ae faʻapea foʻi ma le Ducati Panigale V4 - o se faʻailoga Italia e umia, e pei o Porsche, e le Volkswagen Group.

I se feeseeseaiga na pueina i luga o le vitio e le Stuttgart brand lava ia, o le i ai o le muamua Porsche 911 GT3 RS, na faʻaalia i le 1999, faʻatasi ai ma se mana faʻapitoa e sili atu i le 100 hp / l, poʻo le tala faʻasolopito Carrera RS 2.7 mai le 1973, lea na amataina atoa. talatala. Ae o le mea taua e alu uma i le 991.2 GT3 RS fou, o lo'o umia nei le vae sili ona vave i Nordschleife.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili