De Tomaso P72 o se kopi o le Ferrari P4/5?

Anonim

O LE Mai Tomaso P72 o se tasi o fetu i le Goodwood Festival of Speed, e le gata na faailogaina ai le 60 tausaga o le Italian brand, ae o lona toe fanauina ina ua mavae tausaga o le taofia o le gaioiga.

O se tasi o vaega autu o le faatosinaina o lenei taavale ta'aloga fou ma faapitoa o lo'o taoto tonu lava i ona laina fa'aoso, lea ua avea nei ma autu o finauga. O le De Tomaso P72 o se kopi?

E tusa ai ma le tala a De Tomaso, o laina o le P72 o se toe faʻaliliuga o se faʻataʻitaʻiga taʻavale, o le De Tomaso P70 - mulimuli ane toe faʻaigoaina le Ghia De Tomaso Sport 5000 - ae tusa ai ma le SCG's James Glickenhaus, o le P72 e le sili atu nai lo se kopi o lana Ferrari P4 / 5, o le tasi-off na fuafuaina e Pininfarina faʻavae ile Ferrari Enzo.

Mai Tomaso P72
Mai Tomaso P72 i Goodwood
Ferrari P4/5
Le Ferrari P4/5 e Glickenhaus

E pei ona mafai ona tatou vaʻaia i le tweet o loʻo i lalo, o loʻo taʻua e Glickenhaus o le P72 o loʻo "tuʻu i pepa vailaʻau" i luga o le P3 / 4 ma lona P4 / 5, ma e oʻo lava i totonu, "gaoi mai Horacio".

E sa'o Glickenhaus? O le mea moni o lau Ferrari P4 / 5 e leai se mea e sili atu nai lo le toe faʻamatalaina o faʻataʻitaʻiga tauvaga, aemaise le Ferrari 330 P3 ma P3 / 4, faʻatasi ma De Tomaso's P70.

Mai Tomaso P70

Le De Tomaso P70, na faia i le 1965

I se isi faaupuga, o le P72 ma le P4 / 5 o le a "inuina" i le taimi e tasi ma le ituaiga o taavale, lea e masani ona faʻaaogaina se seti tutusa o vaega, voluma ma laina. Ae ui i lea, e le mafai ona le amanaʻia le tutusa i faʻataʻitaʻiga e lua, aemaise lava fofo o loʻo faʻaaogaina i luma ma le tele o le fale.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, o De Tomaso, na ia tatalaina se isi ata e faʻaalia ai le gafa o le P72, ina ia aveese uma masalosaloga. O le a le mea tatou te tumau ai?

saunia e Tomaso p72

Faitau atili