O "super hatchbacks" ia o le taimi nei

Anonim

Leon Cupra, Golf GTI Clubsport S, A 45 4MATIC, Civic Type R, Focus RS… Ua matou tu'ufa'atasia le "fana'u mamafa" o le C-vaega i se mea e tasi.

O le i ai o se taʻavale taʻavale ma se gafa o le miti lea a soʻo se ili e fa uili, ae mo le tagata masani, o loʻo i totonu o faʻataʻitaʻiga spicier o faʻataʻitaʻiga ma uiga masani e faʻaalia ai lenei miti. Ma o le mea moni o le tele o tulaga, o nei tamaʻi "aiga i luga o steroids" e mafai ona tuʻua masini mai isi siamupini i tua.

E LE'I MISIA: Nürburgring TOP 100: le saoasaoa o le "Green Hell"

O le mea lea, o loʻo i ai le tele o faʻailoga o loʻo faʻaogaina nei faʻataʻitaʻiga e le gata e faʻafeiloaʻi ai tagata faʻatau i le lumanaʻi mo le tele o "sivili" versions, ae faʻaalia ai foi le gafatia atoatoa o afi ma tekinolosi atiaʻe i totonu o le fale.

O iinei i Razão Automóvel, o le vaiaso lea faatoa amata o loʻo pisi tele i tulaga o taʻaloga taʻaloga: o loʻo matou faʻataʻitaʻiina le Ford Focus RS fou ma, i le taimi lava e tasi, na matou o atu i Barcelona e vaʻai i le Nofo fou Leon Cupra, lea ua iai nei. 300 hp le malosi. Ae o le tele o taʻaloga taʻaloga sili ona lelei o le taimi nei e le gata iina: o loʻo i ai taavale mo tofo uma. O a matou filifiliga nei:

Audi RS3

O

Ina ua uma ona tuʻuina atu le RS3 Limousine fou, o le "mama mama" na faʻaalia talu ai nei lana Sportback version, o se faʻataʻitaʻiga e toe faʻaaogaina ai le auʻaunaga a le Audi's 2.5 TFSI five-cylinder engine. O fuainumera e lofituina: 400 hp o le malosi, 480 Nm o le maualuga pito i luga ma 4.1 sekone i le saoasaoa mai le 0 i le 100km / h. E le'i talitonu pea?

BMW M140i

BMW M140i

Sa'o mai Bavaria e sau ai le fa'aaliga sili ona mata'utia o le 1 Series, le BMW M140i, ma na'o le pau lea o le uili tua o le 'au filifilia. I le fatu o lenei "bimmer" o loʻo i ai se poloka silinder ono-silinder sili ona maualuga ma le 3.0 lita o le malosi, e mafai ona tuʻuina atu le 340 hp ma le 500 Nm.

Ford Focus RS

O

A o'o mai i ta'aloga ta'aloga, o le Focus RS e aunoa ma se masalosalo o se igoa fa'asino. E pei e le lava le 350 hp o le afi 2.3 EcoBoost, Mountune (i le galulue vavalalata ma le Ford Performance) ua ofoina atu nei se pusa mana aloaia e siitia ai le Focus RS i le 375 hp ma le 510 Nm i le overboost mode.

Honda Civic Ituaiga R

O

Faʻatasi ai ma le "naʻo" 310 hp o le mana, o le Civic Type R na faʻamaonia o se manu feʻaveaʻi moni: e le gata na ia taʻua le igoa o le "taʻavale uili pito sili ona vave i luga o le Nürburgring" (e ui ina sili atu le Golf GTI Clubsport S) e pei ona mafai ona fetaui ma nisi o igoa iloga i le lalolagi taavale: Lamborghini, Ferrari, ma isi. Le Civic Type R o loʻo iai nei o le a le pine ae feiloai ma lona sui (luga) i le Geneva Motor Show.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC

O

Talu mai le 2013, o le taʻaloga taʻaloga a Mercedes-Benz A-Class ua faʻamaualuga faʻaulutalaina "le hatchback sili ona malosi i luga o le paneta". E fa-silinder turbo afi, fa-uili taavale faiga, fa auala avetaavale: i le faaopoopo atu i lenei, i le isi augatupulaga o le Mercedes-AMG A 45 4MATIC e mafai ona oo atu i le 400 hp. Ua le mafai ona matou faatali…

Peugeot 308 GTi

O

Atonu e leai se malosi o ana fili, ae o le Peugeot 308 GTi e faʻaaogaina lona mamafa / malosi fua e faʻaalia ai le tauvaga. Na mafai e le Peugeot Sport ona aveese le 270 hp ma le 330 Nm mai se tamai afi 1.6 e-THP, lea i totonu o se hatchback e na o le 1,205 kg le mamafa i le fua.

NOFOA Leon Cupra

O

O le Leon Cupra fou na fa'auluina le afi 2.0 TSI ma le 300 hp, ma avea ai ma fa'ata'ita'iga sili ona malosi na gaosia e le fa'ailoga Sipaniolo. I le faaopoopo atu i le 10 horsepower faaopoopo pe a faʻatusatusa i lona muamua, o le Leon Cupra e aʻe mai le 350 Nm i le 380 Nm o le maualuga pito i luga, e maua i se faʻataʻamilosaga e faʻalautele i le va o le 1800 rpm ma le 5500 rpm. O le iʻuga o le "faʻamaonia ma le mamana le tali faʻamalo toetoe lava mai le leai o se mea e latalata i le motusia afi," e tusa ai ma le SEAT.

Volkswagen Golf GTI Clubsport S

O

O le Volkswagen Golf GTI Clubsport S o loʻo faʻaigoaina "Tupu o le Nürburgring", ma e le o se faʻalavelave. Faatasi ai ma se afi 310 hp, taʻavale, faʻamalolo ma le taʻavale faʻapitoa e faʻapipiʻiina i uiga faʻapitoa o le taʻutaʻua Siamani, o le taimi muamua 'loloto' laps i luga o le Nürburgring e mafai ona na o se faamaumauga.

Volkswagen Golf R

O

Afai e te manaʻo i se faʻataʻitaʻiga e sili atu le filemu - pe sili atu, pe afai e le o oe o se tasi o le 400 laki na mafai ona faʻatau le Golf GTI Clubsport S… - o le Golf R o se mea sili ona lelei. I le faaopoopo atu i le faʻasoaina o uiga tutusa e pei o isi vaega o le Golf - fausia le lelei, faʻamafanafanaga, avanoa ma meafaigaluega - e le faia e le Golf R e aunoa ma lona gafa taʻaloga: naʻo le filifili Race mode e lagona ai le 300 hp mai le 2.0 TSI afi - faʻamatalaga atili iinei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili