Le SUV e fa'aluaina fa'atauga a Aston Martin

Anonim

O le gaosiga o le Aston Martin DBX Concept e faʻamoemoe e taunuu i le 2019 ma le tatalaina o le fale gaosi oloa fou.

A maeʻa le Maserati Levante, na tuʻuina atu i Geneva, o le taimi lea a Aston Martin e faʻalauiloa ai o ia lava i le vaega o le SUV ma se faʻataʻitaʻiga taugata. I se faatalatalanoaga ma le CarAdvice, na faamaonia ai e Andy Palmer, Pule Sili o Aston Martin, o le a ia agai atu i le fausiaina o se falegaosimea fou i Uelese, lea o le a gaosia ai le SUV fou.

O le isi falegaosimea o le a avea ma “kopi” o le iunite o loo iai nei i Gaydon, Egelani, e lē lava lona malosi e gaosia ai le 7,000 iunite. A maeʻa le faʻauluina, i le 2019, o le a amata e Aston Martin le gaosiga o le SUV fou - tutusa ma le DBX Concept (i ata) - lea, e tusa ai ma Andy Palmer, e mafai ona fai ma sui o le tele o faʻatauga a le ituaiga.

Mai le SUV fou e mafai ona tatou faʻamoemoeina se mamanu taʻaloga (ioe ...) ae o se mea e sili atu ona aoga ma faʻaoga, faʻaopoopo i tekinolosi uma e agavaa i ai se faʻataʻitaʻiga taugata. E tusa ai ma le faʻailoga, o le isi taʻavale o le ai ai "popole siʻosiʻomaga", ma o lea o le a le mafai ai ona faʻaumatia se hybrid poʻo se afi eletise.

Aston Martin DBX Concept (4)
Le SUV e fa'aluaina fa'atauga a Aston Martin 16574_2

E LE'I MISIA: Ua uma ona matou aveina le Morgan 3 Wheeler: sili!

I le taimi nei, e faʻatau atu e Aston Martin le 4000 iunite i le tausaga - o se fuainumera ua faʻaitiitia i tausaga talu ai nei. O le mea lea, o le a faʻatinoina e le faʻailoga a Peretania se fuafuaga faʻataʻitaʻi e toe faʻafoʻi ai iʻuga le lelei, lea e aofia ai le fausiaina o se falegaosimea fou o le a faʻaogaina ai isi faʻataʻitaʻiga a le brand.

O le sini o le siitia lea o le aofaʻi o faʻatauga i le 14 afe iunite i le tausaga i le 2023. E ui lava o se numera mataʻutia, o loʻo faʻamoemoe Palmer mo le lumanaʻi o le faʻailoga: "e leai se tasi na te iloa lelei le tele o le vaega SUV taugata, aua e ese mai le Bentley Bentayga, e le o iai.” Na faaopoopo e Andy Palmer o Saina ma le US o le a avea ma maketi autu e lua mo le faʻataʻitaʻiga fou a Peretania.

Le SUV e fa'aluaina fa'atauga a Aston Martin 16574_3

Punavai: Fautuaga Ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili