Amata malulu. Tofo i mea taugata ma… Toyota Century Iapani soona fai

Anonim

Ina ua uma ona talanoa e uiga i le Toyota Century GRMN e le Pule Sili o Toyota Akio Toyoda iinei, o le asō matou te faʻafeiloaʻi atu ia te oe nisi o meafaigaluega e sili ona faʻapitoa ma faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga sili ona matagofie o le ituaiga Iapani.

Animated e le 5.0 l V8, o le Century na amata loa ona tu matilatila ona o le i ai o pupuni i… lane, e pei lava o mea tatou te masani ona vaʻaia i totonu o fale o matua matutua. E le gata i lea, o le Toyota Century foi o loʻo i ai se ituaiga o naperons faʻaaogaina e puipuia / faʻamatagofie (?) nofoa pito i luma.

Ae e iai isi mea. O le Toyota model ei ai se televise ma se nofoaga o loʻo faʻamatalaina e le matou "taʻiala" i le vitio atoa o se "nofoaga o le Ofisa Sili o Pulega", o loʻo i tua o le nofoa "tautau" ma e iai foʻi se tulagavae e ofoina atu ai le faʻamafanafanaga sili.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ia fa'auma le fa'aputuga fa'apitoa o meafaigaluega, o le Toyota Century e iai fo'i le… pefu (6min40s). Tu'u i totonu o lona lava vaega i totonu o le ato ato, ua fa'amoemoe e fa'amautinoa o so'o se pefu e fa'aputu i luga o nofoa po'o le dashboard e vave fa'amama e le avetaavale. O lea ua i ai se vaega o meafaigaluega tatou te masalosalo o le a ofoina atu e se isi lava taavale.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili