O se "restomod" Civic ma se touchscreen S2000? Ioe, e iai lava

Anonim

O le Toyota GR Yaris atonu o se tasi lea o ta'aloga tele i le Tokyo Auto Salon i lenei tausaga peita'i sa tele atu le fiafia i le fa'aaliga. O faʻamaoniga o lenei mea o le Honda S2000 20th Anniversary Prototype o le Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020.

O faʻataʻitaʻiga uma e lua na maua ai le mafaufau o le Honda Access space (vaega o mea faʻapipiʻi) i lena mea na tupu, ma a maeʻa faʻaaliga na matou faʻaali atu ia te oe i nai vaiaso talu ai, o lea ua mafai ona matou vaʻai i le iuga mulimuli.

I le toe tepa i tua, na fa'atamaoaigaina ai le ta'avale ta'avale a Iapani i se faasologa o mea fa'aoga e fa'amanatu ai lona 20 tausaga, ae o le Civic (EK9) o se fa'amalositino mama i restomod.

Honda S2000 20th Anniversary Prototype

O le Honda S2000 20th Anniversary Prototype

Fausia ma le faʻamoemoe e faʻamanatu le luasefulu tausaga o le olaga o le S2000, o le Honda S2000 20th Anniversary Prototype o loʻo faʻaalia pea o se "faʻaaliga taʻavale", ma aumaia ai se faʻasologa o mea faʻaoga mo le taʻutaʻua taʻutaʻua Iapani o loʻo faʻamoemoe e gaosia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I fafo, o le bumper fou (fa'atasi ai ma le fa'alava tele), moli ulu ulaula ma le i'a matagi, ufiufi fa'ata, uili uliuli ma se tama'i spoiler pito i tua e matilatila mai.

I tulaga faʻapitoa, e ui ina fai mai Honda o le S2000 20th Anniversary Prototype na maua se toe faʻamalologa e le o taʻua ai ni tweaks masini.

Mulimuli ane, i totonu ole S2000 20th Anniversary Prototype tatou te maua ai se… touchscreen, nofoa nofoa fou, se ea ea ma e oo lava i se leitio fou. Honda, i le taimi nei, e le alu i luma pe a fai o nei mea uma o le a oʻo mai e gaosia.

Honda S2000 20th Anniversary Prototype

O le isi mea e le iloa e uiga i mea faʻapipiʻi faʻaalia e le S2000 20th Anniversary Prototype pe o le a maua i maketi e ese mai i Iapani. Ae ui i lea, ia Fepuari 20 o loʻo sauni Honda e faʻasalalau nisi faʻamatalaga e uiga i le S2000 20th Anniversary Prototype lea e tatau ona tatou maua ai ni tali.

Le Civic Cyber Night Iapani Cruiser 2020

E le pei o le mea e tupu i le S2000 20th Anniversary Prototype, o le Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020 o loʻo faʻaalia o ia lava o se faʻamalositino i le toe faʻaleleia, e aunoa ma se fuafuaga e gaosia soʻo se mea faʻaalia.

Honda Civic Cyber Night Iapani Cruiser 2020

O le sini i tua atu o lona foafoaga o le atiaeina lea o se faʻamatalaga faʻaonaponei o le muamua Civic Type R, fonotaga, i le vaaiga a Honda, "o le tofo o tagata Iapani talavou", faʻafeiloaʻi le autu o le "Fesoʻotaʻi Tupulaga".

O le mea lea, i totonu o lenei restomod, o le matafaioi a le 25-tausaga le matua Honda Access mamanu, le faʻailoga Iapani na tuʻuina atu ia lava i le faʻafouina o le uluai faʻataʻitaʻiga.

Honda Civic Cyber Night Iapani Cruiser 2020

Mo lena mea, na maua ai e le Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020 se pusa fou, sakete pito, uili o le Honda Insight, o se faʻasalalauga tua ma e oʻo lava i se faʻaleagaina. E le gata i lea, o loʻo faʻaalia ai foʻi moli LED i luma ma tua ma tua na suia ai le faitotoa muamua i le tasi e iai le moli mumu ma le mataitusi "Civic" o loʻo tu i fafo.

Mulimuli ane, i totonu o le Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020 na maua ai se nofoaga tutotonu fou - lea o loʻo i ai nei se laupepa - faʻapea foʻi ma nofoa Recaro ma le mea faifaʻaili o loʻo faʻaalia i le tamaʻi Honda S660.

Faitau atili