Volkswagen I.D. Crozz: ta'aloga ta'aloga ma fa'aeletise 306 hp

Anonim

E leʻi manaʻomia foʻi le faʻatali mo le Shanghai Motor Show e amata: Volkswagen faatoa faʻaalia le fou. ID Crozz . Ina ua maeʻa le hatchback, na tuʻuina atu i le Paris Motor Show, ma le "papa falaoa", i le Detroit Motor Show, o le taimi lea a le Siamani e faʻaalia ai le lona tolu (ma atonu e le o le mea mulimuli) elemene o lenei aiga. o prototypes 100% eletise.

E pei o lea, o loʻo i ai pea elemene faʻapitoa o lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga (panoramic windows, vaega pito i tua uliuli, faʻailoga malamalama LED), i se faʻataʻitaʻiga ma foliga afa i le va o le SUV ma le fa-faitotoa saloon. O le taunuuga o le crossover 4625 mm le umi, 1891 mm lautele, 1609 mm le maualuga ma 2773 mm i uili.

2017 Volkswagen I.D. Crozz

Na folafola e Volkswagen se totonugalemu ma fetuutuunai totonu ma, faʻamasinoina i ata, na faʻataunuʻuina le folafolaga. O le leai o le B-poutū ma le fa'a'ese'ese faitoto'a pito i tua fa'afaigofie le ulufale ma ulufafo i totonu o le ta'avale ma maua ai se lagona avanoa. O le ituaiga Siamani ua fautua mai o le I.D fou. O Crozz o lo'o i ai se avanoa i totonu e tutusa ma le Tiguan Allspace fou.

VAAI FOI: Volkswagen o le a lafoaʻia le "laʻititi" tiso ae fiafia i hybrids

E pei o le I.D. Buzz, ma le I.D. O lo'o fa'aogaina e Crozz se pea afi eletise - tasi i luga o tu'i ta'itasi - atoa 306 hp o le mana fa'atasi ma uili uma e fa. E mafai ai, e tusa ai ma le Volkswagen, faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i lalo ifo o le ono sekone. Ole saoasaoa maualuga, fa'atapula'a, e tusa ma le 180 km/h.

2017 Volkswagen I.D. Crozz

O lenei afi e faʻamalosia e se pusa maa 83 kWh e faʻatagaina ai le tutoʻatasi e oʻo atu i 500 kilomita i le uta e tasi . I le tautala e uiga i le faʻatonuina, faʻaaogaina o le 150 kW charger e mafai ona faʻapipiʻi le 80% o le maa i totonu o le 30 minute.

E LE'I MISIA: Fa'asalalauga o le Volkswagen Arteon fou na pu'eina i Potukale

I faaupuga malosi o le pa e maualuga: Volkswagen e faasino i le I.D. Crozz pei " o se fa'ata'ita'iga fa'atasi ma se fa'atinoga malosi fa'atusa ma le Golf GTi “. E mafua ona o le taavale fou ma le MacPherson taofi i luma ma adaptive taofiga i tua, le ogatotonu maualalo o le kalave ma toetoe lava atoatoa le tufatufaina mamafa: 48:52 (luma ma tua).

2017 Volkswagen I.D. Crozz

O le isi o le Volkswagen I.D. Crozz e aunoa ma se masalosalo o le tekonolosi aveta'avale tuto'atasi - I.D. pailate . Faatasi ai ma se oomi faigofie o se faamau, o le uili multifunction e toe toso i totonu o le dashboard, e mafai ai ona femalagaaʻi e aunoa ma le manaʻomia o le faʻalavelave avetaʻavale. I lenei tulaga, e avea ma se isi pasese. O se tekonolosi e tatau ona faʻatauaina i faʻataʻitaʻiga gaosiga i le 2025 ma, ioe, pe a maeʻa tulafono faatonutonu.

Pe e fua mai?

O le fesili e toe fai i faʻataʻitaʻiga taʻitasi na faʻaalia e Volkswagen i masina talu ai nei. O le tali e eseese i le va o le "e mafai" ma "e foliga mai lava", ma o le taʻitaʻifono a le Volkswagen o le komiti, Herbert Diess, toe tuʻu mea uma e tatala:

"Afai e mafai ona faia se 100% saʻo valoʻaga poʻo le a le lumanaʻi, o se tasi lea o na mataupu. Faatasi ai ma le ID Crozz o loʻo matou faʻaalia le auala e suia ai e Volkswagen le maketi i le 2020 ".

O le mea moni o le aso faʻamoemoeina mo le taunuu mai i luga o le maketi o le taavale eletise muamua na maua mai le Volkswagen Group fou MEB platform. O loʻo tumau pea le vaʻaia po o le a le faʻataʻitaʻiga o le a nafa ma le amataina o lenei tulaga, ae tasi le mea e mautinoa: o le a avea ma faʻataʻitaʻiga Volkswagen.

2017 Volkswagen I.D. Crozz
2017 Volkswagen I.D. Crozz

Faitau atili