Mai le 2025 o DS uma o le a faʻaeletisi

Anonim

Afai na taʻua muamua e DS o ana faʻataʻitaʻiga uma o le ai ai le itiiti ifo ma le tasi le eletise, o le faʻasalalauga na faia i le taimi o le Formula E na faia i Pale, e faʻamalosia atili ai manaʻoga eletise a le DS.

Amata i le 2025, o DS fou taitasi o le a faʻasalalau faʻatasi ma le eletise eletise. E manino lava le matou faʻamoemoe: DS o le a avea ma taʻitaʻi o le lalolagi i taʻavale eletise i ana maketi.

Yves Bonnefont, Pule Sili o le DS

O le taimi na faʻaaogaina e Yves Bonnefont e faʻasalalau ai foi le tuʻuina atu o le muamua 100% eletise DS taavale mo le isi Paris Motor Show (ia Oketopa). DS talu ai nei na ave i le Beijing Motor Show le X E-Tose , o se manatu o se taavale taʻavale eletise, e mafai ona tuʻuina atu i le 1360 hp… i luga o uili pito i luma.

DS X E-Tense

Ae matou te masalosalo o lana uluai faʻataʻitaʻiga eletise e faʻatatau i taʻaloga o se taʻavale taʻavale. O tala o loʻo faʻaalia ai le malosi o le avea ma se eletise eletise o le lumanaʻi DS 3 Crossback, o le crossover lea o le a suitulaga i le DS 3 o loʻo i ai nei i le laina.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

O le DS 7 Crossback E-Tense 4×4

O le tausaga 2025 o loʻo fai sina mamao, o lea mo le taimi nei, o le laasaga muamua i le faʻamalosia o le faʻailoga o le a faia e DS 7 Crossback E-Tense 4×4 , o lona aso faʻalauiloa o le ai ai i le tautoulu o le 2019, lea e tuʻufaʻatasia ai se afi afi ma lua eletise - tasi i luma ma le tasi i tua - faʻatagaina le taʻavale fa-uili, e maua ai le 300 hp ma le 450 Nm o le maualuga maualuga. , fa'amautinoa le 50 kilomita ile eletise eletise (WLTP).

DS 7 Crossback

Faitau atili