Volkswagen talepe faamaumauga. E ono miliona taavale na gaosia i le 2017

Anonim

E oʻo lava i faʻasalalauga le lelei na mafua mai i le mea e taʻua o Dieselgate, e oʻo lava i faʻafitauli faigaluega i fale gaosi pei o le Portuguese Autoeuropa, e leai se mea e foliga mai e taofia Volkswagen! Ina ia faʻaalia lenei mea, o le faʻaumatiaina o se isi faʻamaumauga, i le gaosiga, ma ausia le mataʻina o le ono miliona iunite na gaosia, i le tausaga e tasi! E, lelei, galue.

Volkswagen falegaosimea

O le faʻasalalauga na faia e le kamupani gaosi taʻavale lava ia, ma faʻamatalaina e tatau ona oʻo atu le faʻailoga i le faaiuga o le 2017, o lona uiga, seʻia oʻo i le vaeluaga o le po i le Aso Sa.

E tusa ai ma le matafaioi mo lenei ausiaga, o le Volkswagen o loʻo faʻaalia e le o ni faʻataʻitaʻiga fou na faʻalauiloaina i le taimi nei, e pei o le tulaga o le "Portuguese" T-Roc poʻo le "American" Tiguan Allspace ma Atlas, ae, sili atu ma sili atu. , ia i latou o ana faʻataʻitaʻiga faaniukilia - le Polo, le Golf, le Jetta ma le Passat. O le mea moni, o le "fa musketeers" na ausia taunuuga sili ona lelei mo le faʻailoga, i le 2017. Ma o loʻo i ai foi le Santana, o se faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i le maketi a Saina, lea e ofoina atu i le tele o lomiga.

E ono miliona… toe fai?

E le gata i lea, faʻatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga i luga o le ala, e aofia ai le laʻititi laʻititi T-Cross, o se fuʻa fou o le a nofoia le avanoa avanoa ma le leiloloa o le Phaeton, faʻapea foʻi ma se aiga eletise fou e afua mai i faʻataʻitaʻiga ID, o mea uma e faʻaalia. e faapea o le soloia o lenei faailo - e ono miliona taavale na gaosia - e le o se mea uiga ese.

Volkswagen T-Cross Breeze Concept
Volkswagen T-Cross Breeze Concept

Ae ui i lea, i se faʻamatalaga, o loʻo manatua ai foʻi e Volkswagen ua sili atu nai lo le 150 miliona taʻavale ua gaosia ma le faʻailoga V lua, talu ai na tuʻua e le Beetle le laina faʻapotopotoga, i le 1972. I aso nei, ua faʻapotopotoina e le kamupani le sili atu i le 60 faʻataʻitaʻiga, i le sili atu nai lo 50 falegaosimea, faʻasalalau i luga o le aofaʻi o 14 atunuu.

O le lumanaʻi o le a faʻasaga ma eletise

Ae mo le lumanaʻi, o loʻo faʻamoemoeina Volkswagen, mai le taimi nei, e le gata i le faʻafouina, ae faʻapea foi le tuputupu aʻe, o le tulaga o loʻo i ai nei. Faatasi ai ma le peti e alu, aemaise lava, mo SUVs, o se vaega o loʻo faʻamoemoeina e le faʻailoga Siamani e ofoina atu, i le amataga o le 2020, le aofaʻi o 19 talosaga. Ma o lena, afai e tupu lena mea, o le a siitia i le 40% le mamafa o lenei ituaiga taavale, i le ofo a le kamupani gaosi oloa.

Volkswagen I.D. pisapisao

I le isi itu, i tafatafa o le crossovers, o le a faʻaalia foi le aiga fou e leai se emissions, e amata i le hatchback (I.D.), o le crossover (I.D. Crozz) ma le MPV/commercial van (I.D. Buzz). O le sini a i latou e nafa ma Volkswagen o le faʻamautinoaina e le itiiti ifo ma le tasi miliona taavale e aunoa ma se afi afi i luga o auala, i le ogatotonu o le isi sefulu tausaga.

Ioe, o se galuega!…

Faitau atili