Opel Corsa fou e taunuu i le faaiuga o le tausaga

Anonim

Ua toe iloilo e Opel le augatupulaga o loʻo iai nei o le Opel Corsa mai luga i lalo. O le taunuuga mulimuli o se faʻataʻitaʻiga lea i le faʻatinoga e matua fou lava, e ui lava e amata mai le pito i lalo o le mea tuai. Su'esu'e tala uma i lenei fa'atau sili Siamani.

Opel ua faatoa tatalaina nei ata aloaia muamua o le Opel Corsa fou. O se faʻataʻitaʻiga, e ui lava e amata mai i le faʻavae o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, ua faia le tele o suiga tele e mafai ona manatu o se faʻataʻitaʻiga fou atoatoa. O le a avea ma elemene lona lima o se aiga ua uma ona toaga mo le 32 tausaga ma e toetoe lava 12 miliona iunite faʻatau atu i Europa naʻo ia.

VAAI FOI: O le taimi muamua na maua ai le Opel Corsa fou 'e le'i saunia'

I fafo, o le mamanu pito i luma o loʻo ogatasi ma le Opel ADAM, ae o le pito i tua o loʻo faʻaalia ai le sili atu o le faʻaonaponei faʻaonaponei ma moli ulu faʻalava. I le pito i luma, o loʻo i ai se faʻailoga iloga ma vaega malamalama e aofia ai le saini "apaʻau" e ala i moli LED. O se vaega o se vaega o le gagana fou a le Opel. E na'o le fa'ailoga o le tino e mafai ona fa'aalia ni mea e tutusa ai ma le fa'atupulaga o lo'o galue pea.

Fa'ato'a fa'alelei totonu: IntelliLink e fa'aaloalo i le fale

Opel corsa fou 2014 13

Ae o gauta na faia ai e Opel se malologa tele i aso ua mavae. O le fale fou fou o loʻo faʻaalia lelei laina faʻaumiumi ma mea faʻapitoa. Faatasi ai ma le taulai atu i ergonomics, soifua manuia ma se siosiomaga lelei, o totonu o le Corsa fou sa totonugalemu i luga o se dashboard ua mamanuina ma laina faalava e faʻamalosia ai le avanoa i totonu. O le IntelliLink system, faʻatasi ai ma le fitu inisi lanu paʻi paʻi, o loʻo i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu. O se faiga e mafai ai ona fesoʻotaʻi ma masini fafo, iOS (Apple) ma le Android, ma talia le leo poloaiga.

Faatasi ai ma le tele o talosaga o loʻo avanoa o BringGo mo faʻasalalauga ma Stitcher ma TuneIn mo leitio Initaneti ma podcasts. O lo'o tu'uina mai fo'i e Opel se 'fa'amauga' mo 'smartphones', lea e mafai ai ona e fa'aleleia masini ma toe fa'atumu a latou maa.

Ole fa'asologa fou o Corsa e ofoina atu fo'i le tele o faiga fa'afoe fesoasoani. O lamepa ia o le bi-xenon directional, o le mataala tauaso ma le Opel Eye mea pueata - faʻatasi ai ma le faʻaalia o faʻailoga o taavale, lapataiga o le alu ese o le laina, otometi le togiina / maualuga, faʻaaliga mamao i le taʻavale i luma ma mataala i le faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ina ia mautinoa le maualuga o le saogalemu, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻaaogaina se moli lapataʻi mumu e faʻatatau i luga o le matagi.

Va'aiga fou o afi: 1.0 Turbo ECOTEC o le fetu a le kamupani

Opel corsa fou 2014 17

O se tasi o mea sili ona taua o le lona lima o augatupulaga Corsa ('E') o loʻo i lalo o le pulou. O le 1.0 Turbo tolu-silinder fou, faʻatasi ai ma tui penisini tuusaʻo, o se afi o se vaega o le tele o fuafuaga faʻafouina afi na faʻalauiloa talu ai nei e Opel. Ose afi penisini 1.0 Turbo ECOTEC fou ua fa'apipi'iina i le ono-saosaoa fa'ata'ita'iga fa'amusika pusa. O lenei afi fou e tolu-colinder ma tui tuusaʻo o le ai ai le mana o le 90 poʻo le 115 hp. O lenei thruster e faʻaaogaina le tekonolosi aupito lata mai ma e naʻo le 1.0 tricylinder i le faʻasologa o le gaosiga e maua ai le paleni paleni, faʻatasi ai ma faʻamanuiaga manino i tulaga o le lamolemole ma vibration.

FAAMANATU: Tuuina atu o le tolu-silinder SIDI afi afi

Opel Corsica Fou 2014 12

I totonu o le fale gaosi oloa, o le laina afi o le a aofia ai le 1.4 Turbo fou ma le 100 hp o le malosi ma le 200 Nm o le maualuga maualuga, faʻapea foʻi ma suiga fou o le lauiloa 1.2 ma le 1.4 afi afi. O le filifiliga turbodiesel o le a aofia ai le 1.3 CDTI, o loʻo maua i tulaga eletise e lua: 75 hp ma le 95 hp. E tatau ona maitauina o le suiga o le tiso na toe faʻaleleia atoa ma o loʻo mulimulitaʻi nei i le Euro 6. I le faʻalauiloaina, o le sili atu le taugofie o Corsa version - ma le 95 hp, faʻasalalau tusi lima-saosaoa ma Start / Stop - o le a naʻo le 89 g / kilomita ole CO2. I le tautotogo o le 2015 o le a faʻaalia isi faʻamatalaga maualalo.

O vaega uma e lua o le tui tuusaʻo 1.0 Turbo o le a faʻapipiʻiina i se pusa taʻavale tusi lesona ono-saosaoa e fou ma matua faʻatusatusa. O se vaega foi o le laina o le a sili atu le ono-saosaoa otometi felauaiga ma se robotic manual transmission Easytronic 3.0, sili atu le lelei ma lamolemole.

Pulea atoatoa: fa'amalologa fou ma ta'avale fou

Tasi fou ma faiga fa'afoe: Mo le fa'ata'ita'iga fa'atusatusa

Fa'atasi ai ma le fa'amalologa fou ma le fo'i, laina sa'o ma le fa'amautu o tulimanu ua fa'aleleia atili fa'afetai i le 5mm pito i lalo o le kalave, fa'ava'a ma'a'a ma fa'anofoaga fou fa'anofo. O suiga na fa'agaoioia i tulaga tausūsū e maua ai fo'i le malosi tele e fa'amama ma mitiia ai fa'aletonu auala. O lenei evolusione o se tasi o mea sili ona taua i le galuega atoa.

E pei o le Corsa o loʻo iai nei, o le taʻavale e mafai ona lua faʻatulagaga: Faʻamafanafana ma Taʻaloga. O le filifiliga Ta'aloga o le ai ai ni puna'a'ai ma fa'amalo, fa'apea fo'i ma fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i ma fa'avasega, fa'amautinoaina le tali sa'o.

VAAI FOI: O le lomiga pito sili ona mata'utia o le Opel Adam e 150hp le malosi

O le lona lima o augatupulaga o le oloa sili ona lelei a Opel o loʻo i ai lona faʻamuamua i le lalolagi ua faʻatulagaina mo le Paris World Motor Show, lea o le a tatalaina i le aso 4 o Oketopa. E amata le gaosiga a'o le'i o'o i le fa'ai'uga o le tausaga i fale gaosi a Opel i Zaragoza, Sepania, ma Eisenach, Siamani. Tumau i le faletusi ma vitio:

Opel Corsa fou e taunuu i le faaiuga o le tausaga 16746_5

Faitau atili