Citroën 19_19 Manatu. O le auala lea e manaʻo ai Citroën i le taʻavale o le lumanaʻi

Anonim

I le tausaga e faamanatu ai le 100 tausaga o le ola, Citroën e tatau ona faʻaalia lana vaʻaiga o le taʻavale o le lumanaʻi. Muamua, na faia i le Ami One laʻititi, o se "cube" ma uili e faia ai le simmetry o se finauga ma o le mea lea, mo le faʻailoga Farani, le lumanaʻi o feoaiga i le taulaga.

O lea la ua tonu ia te ia ua oo i le taimi e faailoa ai lana vaaiga mamao mo le lumanai o femalagaaiga mamao. Filifilia 19_19 Manatu , o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona igoa i le tausaga na faʻavaeina ai le faʻailoga, ma faʻaalia o ia lava o se faʻaaliga o le eletise ma le tutoʻatasi o taavale o le lumanaʻi e faʻamoemoe mo malaga umi.

Faatasi ai ma se mamanu na musuia e vaalele ma o lona popolega autu o le aerodynamic lelei, o le 19_19 Concept e le o se mea e leiloa, ma le fale e foliga mai o loʻo tautau i luga aʻe o uili tetele 30"-inisi. Ae mo le folasaga i le mamalu o le atunu’u, ua fa’aagaga lea mo le aso 16 o Me i le VivaTech, i Pale.

Citroën 19_19 Manatu
O le saini malamalama (i luma ma tua) e tutusa ma le mea o loʻo maua i le Ami One ma tuʻuina atu se faʻamatalaga o le mea o loʻo sosoo mai e tusa ai ma le mamanu i Citroën.

tutoatasi ma… vave

E pei o le tele o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia e faʻailoga talu ai nei o le 19_19 Concept e mafai ona ave fa'atasi . E ui lava i lea, e leʻi tuʻuina atu e lenei tasi le foeuli poʻo le pedal, ma mafai ai e le avetaavale ona pulea i soo se taimi e manaʻo ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'aauupegaina i afi eletise e lua (lea e ofoina atu ta'avale uma) e mafai ona tu'uina atu le 462 hp (340 kW) ma le 800 Nm. o le torque, o le 19_19 Concept faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 5s ma oʻo atu i le maualuga maualuga o le 200 km / h.

Citroën 19_19 Manatu
E ui ina mafai ona ta'avale tuto'atasi, o le 19_19 Concept o lo'o iai pea le foeuli ma pedal.

O le faʻamalosia o afi e lua o se pusa maa ma le malosi o le 100 kWh, lea e faʻatagaina ai le tutoʻatasi o le 800 km (ua faʻatatau i le taamilosaga WLTP). O nei mea, i totonu o le 20 minute, e mafai ona toe faʻaleleia le 595 kilomita o le tutoʻatasi e ala i se faʻagasologa vave faʻatonu ma e mafai foi ona toe faʻaleleia e ala i le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Fa'amafanafanaga uma

E ui lava i lona foliga mai i le lumanaʻi, o le 19_19 Concept e leʻi faʻagaloina tulaga taua a Citroën, e oʻo lava i le faʻaaogaina o se tasi oi latou e fai ma ata faʻailoga. Matou te talanoa, ioe, i le faamafanafanaga.

Fausia ma le faʻamoemoe o le "toe faʻafouina o malaga taʻavale umi, faʻamatalaina se auala sili-faʻamafanafanaga, aumaia le toe faʻafouina ma le toe faʻaleleia o malaga i tagata nofoia", o le 19_19 Concept e sau ma se faʻafouga fou ma faʻafouina o le faʻagasolo o le faʻamalologa o le suspension hydraulic ua uma ona tatou iloa mai le C5 Aircross.

Citroën 19_19 Manatu
I totonu ole fa'ata'ita'iga Citroën tatou te maua ai nofoa fa'ata'ita'i e fa.

E tusa ai ma le Xavier Peugeot, Faʻatonu o oloa i Citroën, e ala i le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu nei, o le faʻailoga Farani "o loʻo faʻatinoina i le lumanaʻi lua o ona kenera autu (...) mamanu mataʻutia ma le 21st seneturi faʻamafanafana".

Faitau atili