Le taimi na matou iloa uma ai Sabine Schmitz

Anonim

Le tamaitai muamua na manumalo i le Nürburgring 24 Hours (muamua i le 1996), Sabine Schmitz e tatau ona oʻo atu i le fetu "i le lima" o le lauiloa televise Top Gear.

O lona foliga muamua na faia i le vaega lona lima o le vaitau lona fa, faatasi ai ma le avetaavale Siamani "toleniina" Jeremy Clarkson ina ia mafai ona ia ufiufi le taamilosaga Siamani i lalo ifo o le 10 minute e ave ai se Jaguar S-Type ma se afi tiso.

I lenei vaega, na taʻua ai e Sabine Schmitz e mafai ona ia malaga i le matagaluega i lalo ifo o le 10 minute i le pulega a se veni faapisinisi, ma i le taimi lena na "faasalaina" ai mamanu o le a ia toe foi i le polokalame ma le mea na tupu e taʻitaʻia ai o ia. i le ta'uta'ua.

Le Ford Transit "lu'i"

I se vaitau mulimuli ane, na toe foi ai le Siamani i Top Gear ma se tasi o sini: ia faamaonia e mafai ona ia ufiufi le Nürburgring i lalo ifo o le 10 minute i totonu o se veni.

O le "auupega" na tuʻuina atu ia te ia o le Ford Transit ma le Diesel engine ma e ui lava i le tele o taumafaiga ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi na faia e le Siamani, e leʻi mafai ona oʻo atu i le taimi manaʻomia. I soo se tulaga, o le mea moni o lena taimi na togitogia i le manatuaina o tagata fiafia o le faaaliga (ma e le gata) ma fesoasoani i le "faʻafefe" o le pailate manuia i le lauiloa.

Ina ua uma lena vaega, lea ua 16 tausaga nei, na auai foi Sabine Schmitz i le au a le polokalame lauiloa a le televise a Peretania, ma fesoasoani e "faamauina" lona lauiloa e sili atu i totonu o le nuu atoa o penisini.

Faitau atili