E afe ma afe tagata fiafia e manaʻo e taʻu se tulimanu o le Nürburgring ina ua maeʻa Sabine Schmitz

Anonim

Na leiloa e le lalolagi o taavale se tasi o ana ata i lenei vaiaso ina ua manumalo Sabine Schmitz, ua lauiloa o le "masiofo o le Nürburgring", i le taua faasaga i le kanesa i le 51 o ona tausaga. I le taimi nei, o se saafiafiga i le tamaitai muamua na manumalo i le 24 Itula o le Nürburgring (muamua i le 1996), o lo'o i ai se talosaga o lo'o fa'asalalauina ina ia tu'uina atu lou igoa i se pi'o i le ta'amilosaga na fa'aola ai oe.

I le taimi o le lolomiina o lenei tusiga, toetoe lava 32 000 tagata fiafia ua uma ona sainia le pepa, lea na taʻitaʻia ai le au na faia le fuafuaga e faʻasalalau se feʻau faʻafetai i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma fai mai ua oʻo atu le gaioiga i le "radar o le Nürburgring HQ. ”.

"O uiga o Sabine, galue malosi ma taleni e tatau ona avea ma vaega o le talafaasolopito o Nürburgring mo tausaga a sau. O ia o se pailate, e le o se na faavaeina po o se tusiata. O se aufana e faaigoa i lona igoa o le mamalu silisili lea; e le na o se faailo i le tulimanu o se fale”, e mafai ona faitau i le lomiga lava lea e tasi.

E le o iloa pe o le a filifilia lea e i latou e nafa ma le ala Siamani e faʻaaloalogia ai Sabine Schmitz, ae tasi le mea e mautinoa: e toaitiiti tagata na i ai le tele o aʻafiaga i le "seoli lanu meamata" - e pei ona lauiloa - e pei o ia. .

Sabine_Schmitz
Sabine Schmitz, masiofo o le Nürburgring.

E silia ma le 20,000 lapo o le Ring

Na ola aʻe Sabine Schmitz latalata i le matagaluega na lauiloa ai o ia i le lalolagi atoa, le Nürburgring, ma amata ona matauina mo le aveina o se tasi o le BMW M5 "Ring Taxi".

E tusa ai ma le silia ma le 20,000 taamilosaga na ia tuuina atu i le taamilosaga Siamani iloga, o lea e le o se mea e ofo ai na ia iloaina e pei o "pama o ona lima" ma iloa le igoa o tulimanu uma.

Ae o luga o le televise, e ala i le "lima" o le polokalama Top Gear, na ave moni ai e Sabine le osooso i le lauiloa: muamua, e "toleni" Jeremy Clarkson ina ia mafai ona ia ufiufi le 20 kilomita o le taamilosaga Siamani i lalo ifo o le 10. minute i le fa'atonuga mai le Jaguar S-Type Diesel; ma, faatasi ai ma le taimi lava e tasi i le mafaufau, i le pulega a le Ford Transit, i se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale.

Faitau atili