O Jaguar XJR e sili atu le malosi na fa'aalia i Goodwood. Ma ua taunuu mai i lenei taumafanafana

Anonim

Seia oʻo mai le tupulaga fou - mo le taimi nei e leai se mea na faʻamaonia ... - Jaguar o loʻo faʻatau atu le kalama mulimuli o lana XJR. Ma o le a se nofoaga sili atu e fai ai nai lo le Goodwood Festival, lea na faia i le faaiuga o le vaiaso i West Sussex, Egelani.

O le faʻailoga Peretania na faʻaalia se faʻamatalaga sili atu ona malosi o le Jaguar XJR. O faʻamaumauga i luga o le tino ma totonu e leai se masalosalo: latou 575 horsepower , ave mai le tutusa supercharged 5.0 V8 poloka, 25 hp sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei.

Jaguar XJR

E ui lava e leʻi faʻaalia e Jaguar fuainumera faʻatinoga, o le 4.6 sekone mai le 0 i le 100 km / h ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei 280 km / h le saoasaoa maualuga matou te maua ai se manatu i mea e faʻamoemoeina mai le XJR fou. Le Jaguar XJR o loʻo i lalo o le atinaʻeina ma o le a faʻaalia aloaia mulimuli ane i lenei taumafanafana.

XE SV Poloketi 8, le Jaguar sili ona malosi

I le faaopoopo atu i le XJR prototype, o le British brand na tuʻuina atu ia lava i Goodwood ma se isi masini eletise, i lenei tulaga o lona faʻataʻitaʻiga sili ona malosi auala-tulafono.

E pei ona matou matauina i le vaiaso talu ai, o le Jaguar XE SV Project 8 o le faʻataʻitaʻiga lona lua o le Jaguar Land Rover SVO Collector's Edition. I lalo o le pulou o loʻo i ai foi se poloka 5.0 V8 sili atu, ae faʻatasi ma le 600 hp o le mana.

O le XE SV Project 8 o le a gaosia i le SVO's technical centre ma o le a faʻatapulaʻaina i le 300 iunite, ma se aso faʻamalolo e leʻi faʻaalia.

Faitau atili