O le taavale toso lea mo le talafaamaumau e uiga i le olaga o Paul Walker

Anonim

Iā Novema 30, 2013, na faafuaseʻi ona oo mai tala o lona maliu. O Paul Walker, na lauiloa i lana matafaioi autu i le Furious Speed saga, na maliu i le 40 o ona tausaga i se faalavelave tau taavale. I totonu o le taavale sa i ai foi Roger Rodas, o ia foi na maliu i lenei faalavelave matautia.

I totonu o lenei faʻamaumauga, o le a mafai ona aʻoaʻo atili e uiga i le tala o le olaga o le tagata fai pese. O le ata o le a faʻaalia ai le auai o aiga, uo ma paaga, faatasi ai ma i latou, e mafai ona tatou vaai i ona matua ma uso, Rob Cohen - le faatonu o le uluai Anapogi ma le ita - po o lana uo o Tyrese Gibson.

"O aʻu o Paul Walker" o le a faʻasoa faʻamatalaga e uiga i lona auai i le "Fast and the Furious" saga , o lona naunau i ta'avale, fa'apea fo'i ma isi vaega e tau le iloa o le soifuaga o le ali'i fai pese - mai le naunau i le sami ma le gataifale; po'o le Reach Out Worldwide association, na faavaeina e Walker, ma le faʻamoemoe e tuʻuina atu fesoasoani - pe faʻafomaʻi, faʻapitoa, ma isi. — i nofoaga ua faaleagaina e mala faalenatura.

O le talafaamaumau e faamanatu ai le olaga o le tagata taalo e tatalaina i le aso 11 o Aokuso, o le taavale toso aloaia lea:

Faitau atili