36 ua tuulafoaiina Corvettes ua toe vaai i le malamalama o le ao

Anonim

E 36 le aofa'i o Corvettes na tu'ua i totonu o se faletaavale mo le 25 tausaga. O lenei o le a latou toe vaai i le malamalama o le ao.

O Peter Max o se tusiata va'aia lauiloa ua 25 tausaga talu ai e ona le 36 Corvette loners. O le fiafia tele i le mamanu a Corvette, ina ua ia mauaina lenei aoina, sa i ai ma le faʻamoemoe e faʻaaogaina i se tasi o ana galuega faʻataʻitaʻi, peitaʻi, na te leʻi faia lava. O le 36 Chevrolet Corvettes, mai le muamua i le augatupulaga mulimuli, na iu ina aoina le pefu i totonu o se faletaavale i Niu Ioka mo le 25 tausaga umi.

O le tala faasolopito o le mauaina o lenei aoina o sui generis. Ua amata ona taumafai Max e aoina uma nei faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se manuia. Na suia lona laki ina ua faalauiloa e le VH1 se tauvaga e manumalo ai le manumalo i le Corvette i tausaga taitasi, mai le 1953 i le 1990, mo le aofaiga e 36 taavale.

FESOASOANI: Ole Chevrolet Corvette Z06 Convertible lea

Ia, e lei manumalo Max i le tauvaga ae na ia faia se ofo e le mafai ona teena i le tauva manumalo. O le laki ua manumalo, e igoa ia Amodeo, e lei leva ona maua lana autau a Corvettes, ae maua se telefoni mai ia Max. Ua faaalia e le tusiata lona naunau e tausia lena vaega o le talafaasolopito e ala i le faia o se maliega e aofia ai le $ 250,000 i tinoitupe, faaopoopo i ai le $250,000 i lana ata tusi. faia e ia lava, ma se pasene o tupe mama mai le toe faatauina atu o taavale, pe a filifili Max e fai.

Ina ua mavae nei tausaga uma, e leʻi faia lava e le tusiata se galuega ma le Corvettes. O le fa'afitauli na taofia ai Max mai le fa'ao'o atu o lona manatu i luma e le'i ta'ua lava i le tagata muamua e o'o mai i le aso. Ae ui i lea, i le taʻutaʻu le aloaia, na ia fai mai na ia faʻaalia lona naunau e faʻaopoopo le isi 14 tausaga o Corvettes i lana aoina i le 2010.

Vaai foi: Ina ua folo e se fola o falemataaga le 8 Corvettes

Ua mavae le ono tausaga ma o loʻo matou faʻatali pea mo le galuega faʻataʻitaʻi ... masalo na gauai Peter Max i le mou atu o le taimi ma o lona uiga o le tele o galuega i luga o taavale, ina ua leva ona tapunia i le va o puipui e fa.

Sa matua le talafeagai le taimi mo le 36 Corvettes. O le mea moni, o le tau o le toe faʻaleleia e sili atu nai lo le tau o nisi kopi nai lo lona tau faʻapisinisi. O nei vaega o le talafaasolopito ua i ai nei i lima o i latou o e mananao e toefuatai ma toe faafoi i latou i lo latou mamalu muamua. O le tama fou o le "Vettes" o Peter Heller. Faatasi ai ma lenei faʻatauga, e leai se tasi na te iloa pe na maua e Amodeo lana sea pe leai ... o le mea e fiafia i ai o lenei 'oa, ua leva ona faʻafefe, e toe susulu mata o se tasi.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili