2nd tupulaga o le Nissan Juke. mea uma ua uma ona tatou iloa

Anonim

O le faʻaaliga na faia e le sili ona nafa ma le mamanu a Nissan, le Spaniard Alfonso Albaisa, ina ua faʻamaonia, i se faatalanoaga ma le British Autocar, o le lona lua o augatupulaga o le Juke "o le a le foliga tutusa ma le taimi nei", e oo lava i le le IMx poʻo le faʻatasi ma le Laulau fou".

E tusa ai ma le tala a Albaisa, o le Juke fou o le a avea ma ituaiga "meteor o le taulaga, ma se uiga mautinoa!". Matou te le iloa lelei le uiga o lenei mea, ae e foliga mai ia i matou o se faamavaega i pepa lisi na faʻaalia ai le tupulaga muamua.

Ina ua fesiligia e uiga i tala e faapea o le mamanu muamua na tuuina atu o le a toe faafoi mai, ina ia toe faia, na puipuia e le Spaniard o le Juke fou "o le a mautinoa lava e vave ona taunuu. Ia, ou te le iloa po o fea na sau ai lena tala. O le mea moni e leʻi toe faʻafoʻi le taʻavale, o loʻo faʻaauau pea ona i ai se uiga manaia tele, faʻaopoopo i tulaga uma ua uma ona iloa ".

Nissan IMx manatu
O le Nissan IMx Concept na tofia, ina ua faʻaalia, o le faʻataʻitaʻiga na faʻamoemoeina laina o le lumanaʻi Juke. E foliga mai ua le toe avea…

Ioe, o le luʻitau na faigofie i le Juke muamua, e le gata ona e leai se mea faapena. I le isi itu, o lona manuia na mafua foi ona o lona tulaga mataʻutia. O lona uiga o le tupulaga fou e le mafai ona naʻo se faʻatupuina poʻo se evolusione o le muamua, ma o loʻo faʻaauau pea ona taʻua o Juke. I lena tulaga, e sili ai ona tatou suia le igoa ia Nancy poʻo se mea faapena

Alfonso Albaisa, Nissan Design Pule Sili

New Juke i le tausaga fou

E tusa ai ma le Autocar, o le Juke fou e tatau ona taunuu mai i le amataga o le 2019. E ui lava o loʻo tumau pea le fuafuaina ma le faʻavae, pe o le taimi nei (V-Platform) poʻo le lumanaʻi (CMF-B) o le Renault Clio e sosoo ai, ma le afi afi. — le lomiga faaPeretania talanoa e uiga i se peti i luga o poloka o le tolu cylinders 898 cm3 ma fa cylinders 1197 cm3 turbo, faatasi ai ma malosiaga i le va o le 90 ma le 115 hp, faapea foi ma le 1.5 Diesel o le 110 hp, faatasi ai ma le taavale uma-uili tumau.

Ae ui i lea, o nei mea uma e manaʻomia pea le faʻamaoniga aloaia.

Nissan Juke-R 3
O le Juke R na'o se tasi o le tele o suiga o le fa'ata'ita'iga o lo'o iai nei. Toe fai?…

Se manuia fa'atau... fa'aauau?

Manatua o le uluai augatupulaga o Juke na tuʻuina atu i le 2010 Geneva Motor Show, na iu lava ina saofagā i le pa o lona vaega, lea, ina ua maeʻa le tuputupu aʻe, na oʻo atu i le 2016, ma le aofaʻi o le 1.13 miliona taavale na faʻatau atu i lenei tausaga.

Ae ui i lea, o faʻamatalaga ua uma ona faʻaalia i le faaluaina o lenei numera i le 2022.

A o Juke, na mafai ona sili atu, i lona olaga atoa, i le fa tausaga eseese, o le 100 afe iunite na faʻatau atu. E mafai ea e Nissan ona toe faia le fua fa'atatau o le Juke ma mea fou?

Faitau atili