Tesla Model 3 mo le $ 150,000 ... faʻaaogaina.

Anonim

Afai ei ai se taavale e siitia ai faʻamoemoega, o le Tesla Model 3. Faʻafeiloaʻi i le 2016, na amata le gaosiga ia Iulai i lenei tausaga ma o loʻo i ai se lisi faʻatali o le afa miliona tagata faʻatau. O faʻafitauli o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina le laina gaosiga o le "ausa atoa", ma Elon Musk, le Pule Sili o Tesla, o loʻo talanoa e uiga i se "seoli gaosiga".

E oʻo atu i le faaiuga o Setema naʻo le 260 Model 3 iunite na gaosia ma na tuʻuina atu uma i tagata faigaluega o le ituaiga Kalefonia - o tagata faigaluega o le a avea ma "pailate faʻataʻitaʻi" faigofie e faʻalelei pito o le faʻataʻitaʻiga fou aʻo leʻi amataina tiliva, i le fa'ai'uga o lenei masina, i tagata fa'atau naunau.

Tesla Model 3 faʻatau ile Craiglist

150 afe tala… e valea mea uma?

Le mea na le taofia ai Craiglist mai le faʻaalia, i le faateʻia o tagata uma, o se faʻasalalauga mo le faʻatau atu o se Faʻataʻitaʻiga 3 (VIN #209) lona lua ma naʻo le 3200 km. O lenei iunite paʻepaʻe sa faʻapipiʻiina i filifiliga saʻo uma: o le tele o le malosi o le maa - siitia le mamao i le 500 km -, le panoramic sunroof, uili aerodynamic ma le leo faʻapitoa. Fa'atau fou e tutusa ma le 56 afe tala, na'o le 47 afe euros.

Tesla Model 3 faʻatau ile Craiglist

O le Fa'ata'ita'iga muamua 3 e o'o atu i fa'asalalauga, ae o le fa'ate'ia na sau mai le tau fa'atatau: 150 afe tala , e tutusa ma le toetoe lava 127,000 euros! O le maketi o loʻo faʻamoemoe mo se Faʻataʻitaʻiga 3? Mo le tupe lava e tasi e mafai ona tatou faʻatau, fou, le Model S sili ona malosi poʻo le Model X ma o loʻo i ai pea se atotupe e tumu i tupe.

Na fa'ailoa e le fa'asalalauga o le mana'oga mo le fa'ata'ita'iga e manino ma na te le iloa po'o le a le tau e tu'u - na ia filifili mo le fa'avalevalea. I le iloaina o Fa'ata'ita'iga 3s uma o lo'o iai i tagata faigaluega a le kamupani faufale, o le fa'asalalauga fa'afuase'i na mou atu i totonu o ni nai itula. Ua otegia e Elon Musk lava lenei tagata faigaluega?

I le faʻamoemoeina o nei ituaiga o tulaga, o loʻo taʻua e Tesla ia i latou i le faʻatonuga konekarate e ana tagata faigaluega:

[...] Fa'ata'ita'iga uma 3 fa'atasi ai ma tagata faigaluega fa'amuamua e tatau ona lesitala i le tagata faigaluega po'o se tagata o le aiga ma e le mafai ona toe fa'atau atu mo le sili atu nai lo le tau muamua.

E ui lava i le faʻavalevalea ole tau ole fesili, matou te leʻi iloa pe na maua e le faʻasalalauga soʻo se ofo mo le "tram a tagata".

Faitau atili