Ua uma ona matou iloa pe aisea na gau ai le tioata i Tesla Cybertruck

Anonim

O lona mamanu e ono ufitia i feeseeseaiga ma o lona taunuu mai i luga o le maketi o le a faatoa tupu i le faaiuga o le 2021, ae peitai, e foliga mai e le faaitiitia ai le tului o le Tesla Cybertruck ua gaosia, aemaise lava i le malamalama o le numera o tusi muamua mo le pikiina na faʻaalia e Elon Musk.

O le Pule Sili o le North American brand na liliu atu i ana auala e sili ona fiafia i ai o fesoʻotaʻiga (Twitter) ma faʻaalia o Novema 24th ua uma ona ia 200,000 Tesla Cybertruck tusi muamua , lea ina ua uma ona faʻaalia i le aso na muamua atu e 146,000 muaʻi tusi ua uma ona faia.

I le tautalagia o le 146,000 muaʻi faʻaagaga, na faʻaalia ai e Elon Musk e naʻo le 17% (24,820 iunite) o nei mea e fetaui ma le Single Motor version, o le sili ona faigofie o mea uma.

O le pasene o totoe o loʻo vaevaeina i le va o le Dual Motor versions (faʻatasi ma le 42%, poʻo le 61,320 iunite) ma le malosi uma Tri Motor AWD version lea, e ui lava na oʻo mai i le faaiuga o le 2022, na faitauina ia Novema 23 ma le 41% o le 146,000 muamua. -fa'aagaga, atoa 59,860 iunite.

Aisea na gau ai le tioata?

O le taimi sili lea ona maasiasi o le faʻaaliga a Cybertruck. Ina ua mae'a le su'ega o le samala, lea na fa'aalia ai le malosi o le tino uamea uamea a Cybertruck, o le isi lu'itau o le fa'aalia lea o le malosi o le tioata fa'amalosi e ala i le togiina o se polo uamea i ai.

Sa le’i lelei, e pei ona tatou iloa.

Na ta’e le tioata, ae o le mea sa tatau ona tupu e na’o le toe oso o le polo uamea. Na liliu foi Elon Musk i le Twitter e faamatala ai pe aisea na gau ai le tioata i le auala na tupu ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le tala a Elon Musk, o le suʻega sledgehammer na gau ai le pito i lalo o le tioata. O lenei mea na faʻavaivaia ai ma o le mea lea, ina ua togi e Franz von Holzhuasen, le ulu o le mamanu i Tesla, le polo uamea, na gau le tioata nai lo le faʻafefe.

I le faaiuga, o le faasologa o suʻega sa tatau ona fesuiaʻi, puipuia le tioata Tesla Cybertruck mai le gau ma e le o se tasi o taimi sili ona talanoa e uiga i le faʻaaliga o le pikiina.

I soʻo se tulaga, e leʻi manaʻo Elon Musk i ni masalosaloga e uiga i le tetee o le tioata faʻamalosia ma se faʻavae e faʻavae i luga o polymers, ma o le mafuaaga lena na ia alu ai, ioe, i Twitter.

O iina, na ia faʻasoa ai le vitio na puʻeina aʻo leʻi faia le Tesla Cybertruck, lea e togi ai le polo uamea i le tioata Cybertruck e aunoa ma le gau, ma faʻamaonia ai lona tetee.

Faitau atili