O le a fa'alauiloa mai i le Aso Gafua nei le tupulaga fou BMW X3

Anonim

Faailoga lau kalena: o le BMW X3 fou o le a faʻaalia i le aso Iuni 26th , i Spartanburg, Karolaina i Saute (USA). O le nofoaga o lenei faʻaaliga e leʻi filifilia i se avanoa: o le BMW factory i Spartanburg o le a gaosia ai le SUV fou, ma faʻatasi ai ma le X4, X5 ma le X6 i se iunite e tuʻuina atu le averesi o le 1 400 kopi i le aso.

O le BMW X3 fou (codename G01) e tu'ufa'atasia le CLAR platform ma o le a mama teisi nai lo le fa'ata'ita'iga o lo'o iai nei. O le mamanu atoa na tu'uina atu i le Australian Calvin Luk, o se tasi o le au fai mamanu la'ititi a le vaega, o ia lea e nafa ma le faia o le X3 - o se tasi o poutū o le BMW's SUV ofo - o se fa'ata'ita'iga sili atu ona manaia.

Ia Mati, i le taimi o suʻega taumalulu i Suetena i matu, na faʻaalia ai e le BMW se faʻataʻitaʻiga muamua e faʻamoemoe e le gata o le mea faʻalelei ae faʻapea foʻi le malosi o le X3:

Ae mo powertrains, o le BMW X3 o loʻo faʻaaogaina le tele o afi fa ma ono-silinder ua uma ona tatou iloa mai isi faʻataʻitaʻiga, ae faʻatasi ai ma nisi o foliga fou.

BMW X3 o le a tuʻuina atu i le M division ma i division

E tusa ai ma tala lata mai, ma faʻamasinoina i faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi ua uma ona vaʻaia i le Nürburgring, o le BMW X3 o le ai ai se faʻataʻitaʻiga e leʻi tupu muamua o loʻo i ai le faʻailoga o le lauiloa M o le BMW. O lenei faʻataʻitaʻiga, sili atu taʻaloga ma mamana, e tatau ona faʻaogaina auaunaga o se poloka turbo saʻo-ono ma (lelei) sili atu i le 400 hp. O le X3 laina o le a faʻaalia foi se M40i faʻatasi ma le 350 hp o le mana.

BMW X3

E fa'apea fo'i ma le fa'amanuiaina o le BMW's plug-in hybrid technology, fa'atasi ai ma le fa'aipoipoga o le 2.0 fa-cylinder petrol engine ma le eletise, o le X3 o lo'o i luga o le ala e maua ai le 100% eletise.

A maeʻa le faʻaiʻuga o le poloketi o le a faʻalauteleina ai le i - masalo o le BMW i5 - o le eletise BMW X3 e faʻamoemoe e suitulaga. O le fuafuaga o le toe faʻafoʻi atu lea o taumafaiga e faʻaosoina faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei, nai lo le atinaʻeina o se faʻataʻitaʻiga eletise mai le sasa.

O le eletise eletise e tatau ona taunuu i le 2019, ae seia oʻo i lena taimi, o le BMW X3 fou o le a faʻaalia i le Aso Gafua a sau, o se faʻaaliga e amata ile 2:30 pm (Taimi Potukale) ma e mafai ona e matamata i ai iinei.

Faitau atili