BMW 2002 Hommage manatua le amataga o le vaega M

Anonim

O le BMW 2002 Hommage e totogi le saafiafiga e tatau ai i le BMW 2002 Turbo, o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili a le Bavarian i le valea.

O le taimi o le Concorso d'Eleganza Villa d'Este, i luga o le matafaga o Lake Como, i Italia, na faʻaalia ai e le BMW se manatu fou: le BMW 2002 Hommage. O lenei manatu na mafaufauina ma mamanuina e faʻaaloalo i le 50 tausaga o le 2002 BMW Turbo, faʻamatalaina e le faʻailoga o le faʻataʻitaʻiga taʻaloga taʻaloga o le taimi.

E LE'I MISIA: Ma o le BMW sili ona lelei o le ...

Adrian Van Hoydoonk, sui peresitene o le BMW Group's design division, e tauamiotonuina le saafiafiga i le faataitaiga na mafua ai le vaega M, ma faapea mai:

O le 2002 BMW Turbo na pito i luga la matou laina ma o le faʻataʻitaʻiga muamua na gaosia i Europa atoa e faʻapipiʻiina i tekinolosi turbo. O le mea lea na fa'atūina ai le coupé o se ta'avale ta'aloga moni. I le taimi lava e tasi, o le 2002 o le fa'atekonolosi pito i luma o le atina'eina o afi afi BMW. O le BMW 2002 Hommage o la tatou auala e siitia ai le tioata ma faʻafefe uma nei taunuʻuga.

Na mafaufau le BMW i le faʻaaogaina o le M2 o se faʻavae e faʻamatalaina ai le "faʻaonaponei" version o le 2002 Turbo. O le ituaiga Bavarian e leʻi faʻaalia ni faʻamatalaga e uiga i le afi o le faʻataʻitaʻiga, o lea e talitonuina o loʻo tumau pea le pepa faʻapitoa tutusa e pei o le BMW M2.

FESOASOANI: BMW e tutusa le tauva mo Porsche 911

Ma o le talanoa e uiga i vaega matagofie, o le BMW 2002 Hommage e pulea lelei le tuʻufaʻatasia o le taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi. O le mea lea, o le faʻataʻitaʻiga faʻaaloalo e le mafai ona leai ni lanu lanumoana ma mumu e faʻaalia ai le vaega M, o le faʻaliliuina o le upu "turbo" i luma - na fai mai e mo isi avetaavale e iloagofie le 2002 Turbo mai le isi. faʻataʻitaʻiga i le laina ma tuʻu ai e pasi - ma le faʻailoga "isu isu".

Ina ia manatua pe iloa le talaʻaga o le BMW 2002 Turbo, e mafai ona e vaʻai iinei.

https://www.youtube.com/watch?v=-393Z7eZ2Wc#t=56

BMW 2002 Hommage manatua le amataga o le vaega M 16900_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili