Ua taumafai Jay Leno i le Porsche 918 "hyper".

Anonim

O Jay Leno faatoa feiloai ma se tasi o hypersports o le taimi nei. Mulimuli ane, o le Porsche 918 na tu i luga o le fola o le faletaavale sili ona lauiloa i le lalolagi.

O se tagata ta'uta'u lava Porsche, Jay Leno o lo'o i ai ni fa'ata'ita'iga o le fa'ailoga Siamani i lana "fa'ato'aga". E aofia ai le Porsche Carrera GT e sili ona talisapaia. Ma o lenei, ua maua le avanoa o le sa avea muamua ma failauga e feiloai ma iloa lona sui: le Porsche 918.

O Jay Leno o loʻo taulaʻi atu i le meaola lavelave lea e fai ma sui o se auala fou o le taʻaloga maualuga, lea e faʻapipiʻi ai le 4.6l ma le 615hp V8 i le 8500rpm, e lua a matou afi eletise: tasi e faʻapipiʻi i totonu o le afi afi ma le isi i le afi. pito i luma . Faatasi ai ma afi e tolu o loʻo tuʻuina faʻatasi, o le aofaʻi o le 887hp ma le maualuga maualuga o le 1280Nm.

I le tasi itu, e mafai ona feoaʻi ma naʻo le faʻauluina o le eletise, i se tulaga lemu ma leai se faʻafefe. I le isi itu e avea ma uluai taavale gaosiga e mafai ona tamoe i luga o le Nurburgring i lalo ole 7 minute, lea e matua televave! E leai se mea e sili atu nai lo le matamata i le tifaga e iloa atili ai le Porsche 918 e ala i se tasi o tagata fiafia moni, Mr. Jay Leno.

Faitau atili