E fa'apei le Toyota Supra fou

Anonim

Mo le toʻatele, o le faʻaaogaina o se afi BMW i le fou Toyota Supra e mafai ona ta'ua o se pepelo. Ae ui i lea, e leai se tasi e mafai ona tuʻuaia le 3.0L inline ono-silinder afi faʻaaogaina e le BMW Z4 ma le BMW M340i e le lelei le leo.

I le sili ona lata mai, ma atonu e sili ona manaia, teaser na tuʻuina mai e Toyota (o le muamua o se ata o le ... faʻata taavale), o le faʻailoga Iapani e ofoina mai ia i matou le avanoa e faʻalogo ai i le Toyota Supra fou aʻo e matamata i se vitio faʻafefe e te mafaia. iloa , e ui lava vaguely, le ata o le taavale taaloga Iapani fou.

E tusa ai ma le afi na matou maua le avanoa e faʻalogo ai, o loʻo i ai pea le tele o faʻamatalaga, faʻatasi ai ma Toyota na o le taʻua o le BMW afi o le a tuʻuina atu le sili atu i le 300 hp i le Supra fou. Ina ia avatu ia te oe se manatu, o le afi lava lea e tasi e maua ai le 340 hp i le BMW Z4 M40i, o le mea lea matou te faʻamoemoe i le Supra, i le mea sili, e ofoina atu le tulaga tutusa o le mana..

Toyota Supra teaser
I lenei teaser e mafai ona e vaʻai i se vaega (matua laʻititi) o le kopi muamua o le Toyota Supra fou.

Muamua Toyota Supra alu i fa'atautu'i

O le taunuuga mo le muamua Toyota Supra iunite o le a faʻaalia foi. O lea la, o le kopi muamua o le a faatau atu i se faatautuʻi a le kamupani Barrett-Jackson lea o le a faia ia Ianuari 19 i Scottsdale, Arizona, i le Iunaite Setete o Amerika.

O le faʻataʻitaʻiga muamua o le Toyota Supra o le a faʻaalia ai se faʻata lanu efuefu i fafo ma faʻata i tua mumu. I totonu, o le a faʻaalia ai nofoa paʻu mumu ma se faʻailoga alava carbon faʻamaonia o le iunite muamua lea.

O le aofaʻi o loʻo maua mai le faʻatau atu o le Toyota Supra o le a toe faʻafoʻi atu i ni fesoasoani alofa se lua i Amerika i Matu. Peitai, e le o iloa le faavae o tauofoga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili