Alfa Romeo saunia SUV ma Giulia Coupé… hybrids

Anonim

E tusa ai ma faʻamatalaga a le British Autocar, o faʻataʻitaʻiga fou e lua Alfa Romeo o le a faalauiloa aloaia ia Iuni a sau, i le taimi o le tuuina atu o le isi fuafuaga faataatitia a le vaega Italia-Amerika mo le 2018-2022 quadrennium, i Balocco, Italia, nofoaga o le ala suega a le faufale.

O loʻo faʻamoemoeina foi o le folasaga mulimuli lea e taʻitaʻia e Sergio Marchionne, le Pule Sili o Fiat Chrysler Automobiles (FCA), o le a faamavae i le 2019.

tasi le SUV

E tusa ai ma le SUV fou o le a faʻatasi ma Stelvio, o le a tuʻuina i luga ae e mafai foi ona avanoa i nofoa e fitu. O le a avea ma faʻataʻitaʻiga taua tele mo faʻamoemoega o le Arese brand, aemaise lava i le US.

Alfa Romeo Stelvio 2018

O le lomiga lava lea e tasi o loʻo agai i luma o le a faʻatulagaina i se faiga faʻapipiʻi semi-hybrid, lagolagoina e se eletise eletise 48V, faʻatagaina le faʻaogaina o le turbo eletise. O le "faʻateleina" o le eletise e tatau ona faʻamalieina le siʻitia o le 200 kilokalama faʻatusatusa i le Stelvio, aua o le a sili atu le SUV.

O mea uma e fa'ailoa mai o le a fa'atau atu mulimuli ane i le tausaga a sau.

Giulia Coupé ma le 650 hp!

Ae mo le Giulia Coupé, lea na matou lipotia muamua, e tatau ona tuʻuina atu i le maualuga o le semi-hybrid ma hybrid propulsion system, faʻapea foʻi ma masini masani masani ua uma ona iloa mai le saloon.

E lua poloka tu'ufa'atasi ma'oti ua fuafuaina: o le muamua e fa'avae i luga ole 2.0 turbo le 280 hp gasoline mai le Giulia Veloce, lea, i le semi-hybrid version, e tatau ona faʻasalalau se mea e pei o le 350 hp; lona lua, hybrid, atiina ae mai le 2.9 V6 o le Giulia Quadrifoglio , folafolaga 650 hp , o lona uiga, 140 hp sili atu nai lo le Quadrifloglio ma na o le 20 hp itiiti ifo nai lo le Ferrari 488. O le a faia lenei talosaga o le Alfa Romeo sili ona malosi!

2016 Alfa Romeo Giulia Q

I le tulaga o le V6, o le eletise e mafai ona aofia ai se faʻaleleia o le HY-KERS propulsion system, na atiaʻe e Ferrari ma Magneti Marelli, mo le LaFerrari, ma o loʻo folafola mai e sili atu le alualu i luma nai lo faiga faʻaaogaina i le Formula 1.

O afi uma e lua e faʻamoemoe e maua e le gata i le coupé i le lumanaʻi, ae faʻapea foʻi i isi vaega o le Alfa Romeo.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ua fa'atulaga fo'i mo le fa'alauiloaina i le 2019, o le Giulia Coupé e ono i ai se isi fa'ate'ia o lo'o teuina, e pei ona ta'u mai e tala, i le fa'aopoopoina i le lua-faitotoa tino, o le a fa'atasi ma le lima-faitotoa tino. E pei o le mea e tupu i le Audi A5 ma Audi A5 Sportback, poʻo le BMW 4 Series ma le 4 Series Gran Coupé.

Mulimuli ane i lenei tausaga, o le Alfa Romeo Giulia ma le Alfa Romeo Stelvio o sui tauva mo le 2018 World Car Awards.

Faitau atili