Alfa Romeo, le ituaiga o... SUV?!

Anonim

Giulia ma Stelvio o kata autu ia o le Alfa Romeo fou. O se peti manino i luga o le vaega faʻapitoa ma, tutusa, i luga o faʻataʻitaʻiga e oʻo atu i le lalolagi atoa. Ae e foliga mai ua faʻateleina le iloa poʻo fea faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi o le a faʻatasi ma mea o loʻo iai nei, faatasi ai ma suiga faifaipea i fuafuaga faʻasalalau.

Ua uma ona matou lipotia iinei e le tatau ona i ai ni sui mo MiTo poʻo Giulietta. Aisea? O faʻataʻitaʻiga ia o vaega o loʻo naʻo le maketi a Europa o loʻo tuʻuina atu tulaga talafeagai e manuia ai.

Ole fa'amoemoe ole Alfa Romeo ole fa'aigoa fa'atauga fa'alelalolagi. O lona uiga o le atina'eina o fa'ata'ita'iga e mafai ona fa'atauina i maketi uma. Faatasi ai ma isi, Amerika i Matu ma Saina e tulaga ese.

Alfa Romeo Stelvio

O punaoa a le Italian brand, o loʻo faʻatapulaʻaina nei, faʻamalosia tele filifiliga e uiga i isi faʻataʻitaʻiga.

Ua uma ona e iloa le mea e alu i ai ...

Afai ei ai se tasi ituaiga o taavale e foliga mai e manuia i le lalolagi atoa, o SUVs.

Alfa Romeo lava ia ua uma ona faia lona amataga i SUVs ma le Stelvio. Ae o le a le na o ia. O tala fou e faʻamalosia ai le mea na matou vaʻaia i le fuafuaga mulimuli o le faʻailoga e saʻo. O faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi o le a avea ma SUVs.

Fa'asolopito iloga mo ana ta'aloga ma fa'ata'ita'iga fa'atasi ma le malosi fa'alelei, fa'amalosi ma fa'atinoga, i le fa'ai'uga o lenei sefulu tausaga o le ituaiga ta'avale sili ona taatele i le va'aiga o le ituaiga Italia e tatau ona SUV.

Ole fa'ailoga ole a fa'aopoopoina ni SUV fou se lua i lona tulaga, fa'atulagaina i luga ma lalo ole Stelvio. Masalo o le sili ona fiafia i le maketi a Europa o le a avea ma talosaga mo le vaega C. O le Giulietta atonu e leai se sui, ae o lona nofoaga i le vaega e tatau ona faʻatumuina e se SUV, pe o se crossover. I se isi faaupuga, o se faʻataʻitaʻiga tutusa i le Mercedes-Benz GLA poʻo le BMW X2 i le lumanaʻi.

O le SUV lona lua o le a sili atu nai lo le Stelvio ma o le ai ai faʻataʻitaʻiga pei o le BMW X5/X6 e avea ma ona fili autu. E foliga mai o le a maua uma mai le Giorgio platform, o le mea lava e tasi e faʻaogaina ai Stelvio ma Giulia. E ui lava o masalosaloga faifai pea e uiga i le faʻaogaina o lenei faʻavae mo le faʻataʻitaʻiga sili ona laititi.

Alfa Romeo, o se ituaiga SUV foi

SUV's, SUV's ma sili atu SUV's ... Fa'apea foi Alfa, ina ia tumau le talafeagai, e tatau ona talia lenei auala fou o le olaga. Ma ona o le manuia e foliga mai e le mafai ona sese o SUVs, lea e le gata ina aumaia ai faʻatau ae faʻapea foʻi le maualuga o tupe mama, Alfa Romeo e toetoe lava o se matafaioi, e mulimuli i lenei ala.

Vaʻai i le faʻataʻitaʻiga a Porsche, pe sili atu talu ai nei, Jaguar. O le mea mulimuli ua uma ona iai i le F-Pace, le tauva a Stelvio, o lana faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu ma sili ona aoga. Ole mea ole Alfa Romeo e le mafai ona fa'atauaina.

Faitau atili