E tutusa uma BMW? O le a muta lenei mea

Anonim

E leʻi leva talu ai na matou iloa ai na manaʻo Audi e faʻamutaina lana "pepe pepe matrix" i le faʻaogaina. O lea la o le BMW, i upu a le sui peresitene sinia o le mamanu a le BMW Group, Adrian van Hooydonk, o loʻo tautala i le Automotive News, o loʻo faʻasalalau ai se sitaili fou, mama ma faʻapea foʻi faʻataʻitaʻiga eseese.

Tatou faamama; ia tatou faaaoga ni nai laina laiti; o laina o le a tatou maua o le a sili atu ona maai ma saʻo. I totonu, o le a itiiti a matou faʻamau - o le a amata ona faʻaalia e taavale lo latou atamai, o lea e le tatau ai ona matou tuʻuina atu ia i latou le tele o poloaiga.

Faatasi ai ma lenei faʻamama, sili atu le saʻo styling, fai mai foi van Hooydonk o le a faʻalauteleina e le au mamanu BMW ia faʻataʻitaʻiga taʻitasi mai lona "tagata vavalalata" - "o le a latou mauaina taʻavale e sili atu le malosi ma sili atu ona vavae ese mai le tasi ma le isi".

BMW X2

O faʻataʻitaʻiga e ono o suiga

Na oʻo i le BMW X2 e faʻalauiloa lenei auala fou. O lo'o fa'atumauina ai elemene e toetoe lava fa'ailoaina i taimi uma BMW - o le fa'a'a'ai fatuga'o lua ma, talu ai nei, o mata lua. Ae o le meaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, e foliga faʻafefete faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga.

O le a tonu lava i le seti o optics-grid, lea o loʻo nofo ai se vaega tele o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, o le a tatou vaʻai i le tele o eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga.

BMW X2

O le X2 foi na tuʻuina atu le taualuga e pei o le coupe, e pei ona mafai ona vaʻaia i luga o le X4 ma le X6, ma o le faailoga faʻailoga o loʻo faʻapipiʻiina i le C-poutū, o se faʻamatalaga i se tasi o coupé sili ona faʻaaloalo i le talafaasolopito o le ituaiga - le E9. 3.0 CS mai le faʻailoga. 70s. Faʻamatalaga o le a faʻapitoa i le X2, e tusa ai ma van Hooydonk, "aua na matou mananaʻo ia avea ma mea e mafai e tagata ona iloa i totonu o lenei taavale i le ogatotonu o fefaʻatauaiga".

I le faaopoopo atu i le X2, o lenei auala fou e mafai ona vaaia i le faʻalauiloaina o le BMW i le 2018. O i latou ia o le X4 ma le X5 fou, tupulaga fou o le 3 Series, le 8 Series ma le X7, faatasi ai ma le lua mulimuli ua uma ona faʻamoemoeina e faʻataʻitaʻiga.

Eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga: o le faʻamuamua

O lenei faiga fou ile fa'ailoga fa'ailoga ose tali manino lea i faitioga na maua e le fa'ailoga fou o fatuga'o lua. E ui lava o ni augatupulaga fou, e le gata ina foliga mai latou te le o mamao ese mai faʻataʻitaʻiga na mulimuli mai, latou te leʻo faʻaeseeseina lava i latou lava i le va o isi elemene o le laina - naʻo le fua e fesuisuiaʻi, e pei o le "matrix dolls".

Fai mai van Hooydonk, e lua auala e vaʻai ai i nei iloiloga. A le o le toe faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga sa matamuli tele, e le mafai ona tuʻuina atu le faʻafouga e manaʻo ai se tasi mai se faʻataʻitaʻiga fou pe, e pei ona fautua mai e van Hooydonk, "ua sili atu le suiga o le tauvaga nai lo tatou".

Afai i le taimi ua tuanaʻi, na suia ai e le BMW se suiga tele i le gagana mamanu ma se gagana laʻititi, ma faia ai le "oso" i tupulaga uma e lua, i le lalolagi i aso nei - sili atu le saoasaoa ma le tele o tagata tauva - o le suiga foi i le gagana ia sili atu ona faʻavave.

Ole mea lea ole a fa'alauiloa ai e le BMW se mea fou mo le fa'ailoga i so'o se fa'ata'ita'iga fou po'o fa'afouga e sau.

2017 BMW Manatu 8 Fa'asologa

Faitau atili