BMW X8. Ua ioe tagata Siamani i le gaosiga o SUV sili ona maualuga

Anonim

Ina ua maeʻa ona tuʻuina atu, i le Frankfurt Motor Show mulimuli, le faʻataʻitaʻiga o se SUV tele, pito i luga-o-le-tele, lea na taʻua o le X7 Concept, BMW ua ioe nei e gaosia se isi faʻataʻitaʻiga, ma se tulaga maualuga. Ma o lena, faʻapisinisi, e tatau ona faʻaaogaina le igoa BMW X8.

BMW Concept X7 iPerformance

O le faʻaaliga, faʻalauteleina le British Autocar, o loʻo faʻaalia i totonu o se lipoti i totonu o le Stuttgart brand lava ia. O ai e nafa, o le faaopoopo mai lea a le mekasini, e talitonu o le a leai se maketi mo sea talosaga!

BMW X8 tauva o Urus ma Q8

Rival, mai le amataga, o faʻataʻitaʻiga e pei o le Lamborghini Urus poʻo le Audi Q8 ua leva ona faʻatalitali, o le avanoa e mafai ona avea lea faʻataʻitaʻiga ma se vaega o le ofo a le BMW, i le ala, ua uma ona faʻatagaina e le ulu o le atinaʻeina o le ituaiga, Klaus Frölich. Lea, i faʻamatalaga i le lomiga lava e tasi, na manatu i lenei faʻataʻitaʻiga "o se avanoa".

"O loʻo vave tele e talanoa e uiga i se X8. E ui lava, o se tasi o filifiliga muamua na ou faia, ina ua ou galue i le vaega o le fuafuaga o oloa, o le, saʻo, o le alu i luma ma le gaosiga o le X5 ma le X6. O loʻo faʻatupulaia vave le vaega, o lea e iʻu lava ina tulaʻi mai le avanoa".

Klaus Frölich, ulu o le atinaʻe i BMW

Mo isi, "o loʻo i ai le avanoa mo le X8, aemaise lava i maketi e pei o Saina. Peitai, e lei faia lava se faaiuga. E tatau i ta’avale ta’itasi ona iai lona uiga, ma o ituaiga vaega ia e umi se taimi e iloilo ai.”

X8 Coupé… pe na o le X8?

E tusa ai ma le Autocar, o loʻo iloilo nei e le BMW pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le X8 i le lumanaʻi e tatau ona "naʻo" o se coupe fesuiaiga o le lumanaʻi X7, galue e pei o le X4, e faʻatatau i le X3, poʻo le X6, faʻatusatusa i le x5. Pe, i se isi itu, e tatau ona sili atu le "tutoatasi" faʻataʻitaʻiga, fausia mai se tulaga umi.

BMW Concept X7 iPerformance

Po o le a lava le faaiuga, o le lomiga a Peretania o loʻo faʻamautinoaina o le mea sili ona mautinoa o le X8 o le a tuʻuina atu i le fa poʻo le lima nofoa, nai lo le ata o le Range Rover SVAutobiography, nai lo le suiga e fitu-nofoa, e pei ona tupu i le X7. Manatu. Ma o lena, faʻafuaseʻi, e tatau ona faʻafeiloaʻi i le lumanaʻi X7.

Plug-in hybrid ma V12 o ni manatu foi

Ma le mea mulimuli, e pei o afi, e tatau i le X8 ona faʻaogaina le tutusa o afi o loʻo i ai i le Series 7, ma e tatau foi ona avanoa i le lumanaʻi X7. I se isi faaupuga, poloka o ono ma valu cylinders, turbocharged, penisini ma tiso. O se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le iPerformance 40e ituaiga, faʻapea foʻi ma se fesuiaiga ma le V12 tutusa, 6.6 lita o le 609 hp ma le 800 Nm e faʻaogaina ai le M760Li xDrive, e mafai foi.

Ae ui i lea, e tusa lava po o le a le afi, o se BMW X8 e mafai ona oʻo atu i le maketi i le faaiuga o le sefulu tausaga, o loʻo valoia ai le Autocar.

BMW Concept X7 iPerformance

Faitau atili