BMW 8 Series Gran Coupe ua mae'a ona fa'aola

Anonim

A maeʻa ona matou vaʻaia le BMW 8 Series i le coupé ma faʻaliliuga, o loʻo i ai se faʻailoga fou e fa-faitotoa, lea, e pei ona masani ai i le Bavarian brand, o le a taʻua. Fa'asologa 8 Gran Coupe.

Mo le taimi nei, e leʻi faʻaalia tele e le BMW e uiga i le sui fou o le Series 8. Ae ui i lea, ua uma ona mafai ona maua se manatu faigata o lona talaaga.

Faʻafetai uma i se teaser na tuʻuina atu e le BMW, lea, e ui lava o le ata e fai si pogisa, e mafai ona i ai se manatu lautele o taʻaloga o le faʻataʻitaʻiga Siamani. I le taimi muamua, na faʻamoemoeina foi e le M8 Concept Gran Coupe.

O lea la, afai e oʻo atu i le A-poulau o le Gran Coupe version e foliga mai ia i tatou e tutusa uma lava ma ona "uso laina", o le mea lava lea e tasi e le tupu mai iina i tua, lea, e faaopoopo atu i le i ai o faitotoa pito i tua, e mafai ona iloa e umi le taualuga ma o le pito i tua e (e pei ona e faʻamoemoeina) tulaga ese i lenei faʻaaliga.

Fa'asologa 8. O se aiga tuputupu a'e

I le faaopoopo atu i le 8 Series Gran Coupe, lea o le a tuʻuina atu i le BMW Group #NextGen event mai le 25-27 Iuni i Munich, o le BMW 8 Series "aiga" e faʻamoemoe e faʻafeiloaʻi se isi sui i lenei tausaga. E manino lava o loʻo matou talanoa e uiga i le taʻaloga sili ona leaga ma sili ona mataʻutia o le vaega atoa, le BMW M8.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Vaʻaia i le tele o taimi suʻega i luga o taʻaloga i le lalolagi atoa, mai le Nürburgring e oʻo atu i Estoril (lea na ave ai e le BMW "ata sipai" aloaia), o faʻamatalaga faʻamaonia i luga o le malosi poʻo le faʻatinoga o le M8 fou e leʻi iloa.

BMW M8 ata-sipai
I le vaega aupito lata mai o le atinaʻe, o le BMW M8 o loʻo faʻataʻitaʻiina i le "Green Hell".

Ae ui i lea, ua uma ona iloa o le a faʻasoa le afi ma le M5 (se twin turbo V8 ma le 4.4 l le gafatia) ma o le a faʻaaogaina foi le M Steptronic otometi faʻasalalau valu-saosaoa ma le faiga M xDrive (lea o le a sau ma se faiga) .2WD). O le a maua fo'i le M Servotronic electromechanical steering ma, pe a filifili, carbon-ceramic brakes.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili