New Porsche 911 R o le a faʻaalia i Sineva

Anonim

Le faʻailoga Siamani o le a tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga fou i le mea na tupu a Suiselani. O tala e faasino i se "tuai" 911.

I ni nai aso mai le Geneva Motor Show, na faʻamaonia e Porsche o le a tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga fou i le mea na tupu i Suiselani. Faatasi ai ma le 718 fou ua uma ona faʻaalia, o le Stuttgart brand e leʻi faʻaalia o le a avea ma faʻataʻitaʻiga fou o le a tuʻuina atu. O tala o loʻo faʻaalia i le toe faʻafouina o le 1967 Porsche 911 R, o se faʻaaliga e faʻamanatuina i le tausaga a sau lona 50 tausaga - o le ata faʻaalia e faʻavae i luga o le 911 GT3 ma e na o se taumatematega.

Manatua o le uluai 911 R o se faʻataʻitaʻiga malosi o le 911 masani (ata i lalo). Na fuafuaina e tauva i taʻaloga ma tuuga tumau, o le 911 R na gaosia i se numera faʻatapulaʻa (naʻo 23 kopi) ma faʻaaogaina le afi o le Carrera 6 (1991cc ma le 210hp!). O lenei faʻataʻitaʻiga na mamafa le 822kg faʻafetai i le faʻaaogaina o le tele o vaifofo mama, e pei o tioata plexiglass, alumini ma fiberglass panels - e oʻo lava i le faitotoʻa na sao mai le taumafataga (o le au ma le gaogao na suia i le twine).

027-amelia-motu-porsche-911

FESOASOANI: Le faʻaleleia o le Porsche 911 i le minute

E masani lava, o le Porsche 911 R fou o le a le faigata tele ona o faʻalavelave faʻaonaponei, ae o le a faʻaolaina ai le agaga mama o le 911 R muamua.

O mea uma e faʻaalia ai o le a amata Porsche mai le 911 GT3 platform (i ata e mafai ona e vaʻai i se miula faʻataʻitaʻi matou te talitonu o le 911 R) ma o le a tuʻuina atu le spoiler tua ma le PDK lua-clutch gearbox e fiafia i se 7- saosaoa gearbox lima. Leai, pau lava lena. O suiga i ta'avale ma so'otaga o le eleele e fa'amoemoe e fa'amalie ma malie ai le amio fa'amalosi a le 911 R. O le afi, lea o le a fa'anatura fa'anatura ma e fa'atatauina o le a fa'atupuina le 450hp o le malosi maualuga - o le maualuga o le ta'amilosaga e mafai ona o'o atu i le 9,000 rpm! Manava…

I se faapuupuuga, o se Porsche 911 faʻaonaponei na taulaʻi i le faʻaosoina o fiafiaga ma e itiiti le popole i faʻatonuga o chronometers. Na'o le aveta'avale purists. O le a iai le Reason Automobile i le Geneva Motor Show e faʻamaonia ai nei mea uma.

Porsche-911-R

Punavai: Aofa'i911

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili