E te mana'o e avea ma PILOT FOU o le 'au a Razão Automóvel? saini iinei

Anonim

Na e moemiti i taimi uma e avea oe ma se pailate? O lou avanoa lenei. O LE C1 Academy Car Ledger - o se mea na faʻatulagaina e MotorSponsor, faʻalauiloaina o le C1 Learn & Drive Trophy - ua toe foʻi mai mo se isi taamilosaga o sailiga tupe mai matu i saute.

E fa'atapula'a avanoa, ma o le a amata sa'o mai le tulaga muamua - iloa uma fa'amatalaga iinei. O le tulaga lamatia o le avanoa e manumalo ai i se vaitau atoa i le au Razão Automóvel, faatasi ai ma Diogo Texeira ma Guilherme Costa. O tupe fa'aalu uma e aofia i le fa'ailoga.

Mai le taavale i le fesoasoani, felauaiga i meafaigaluega, pau lava le mea e tatau ona e faia o le popole i le avea ma avetaʻavale sili ona vave ile C1 Academy Razão Automóvel.

C1 Academy Car Ledger
C1 Academy Ta'avale Mafuaaga. E te mana'o e avea ma se vaega o lenei 'au?

C1 Academy Ledger Ta'avale ma fa'atapula'aina avanoa

I le taimi muamua, o le a faʻataʻitaʻiina oe i le kaseti. Ma ina ia leai se faʻaituau, o avetaavale uma e tatau ona uia se faʻatonuga mamafa. O lau taleni e matilatila.

Ou te fia resitaraina

C1 Academy Reason Taavale — karts
O mea uma a le C1 Academy Razão Automóvel o le a tausisia tulafono fa'alesoifua maloloina o loʻo faʻamalosia i le aso o mea na tutupu.

O le vaega muamua o le pu'eina o le a faia i se kart track e lata ane ia te oe, mai le itu i matu i le itu i saute o le atunuu. Ae ui i lea, faʻaeteete, aua e naʻo le 40 avanoa ile kart track - afa faʻatusatusa ile 2020.

Filifili se tasi o auala kart nei mo lau pu'eina:

  • Mati 6 – Palmela
  • Mati 13 – Taua
  • Mati 14 – Castelo Branco
  • Mati 20 – Braga
  • Mati 21 – Cape o le Lalolagi
  • Mati 27 – Évora
  • Mati 28 – Algarve

E te fiafia i tuuga? o le a tofotofoina oe

Ole fa'ailoga agava'a i ta'aloga ta'aloga ta'itasi e tumau e tutusa ma le 2020. E tasi le lima-minute a'oa'oga fa'atulagaina ma lua 10-minute tuuga.

C1 Ipu i le Estoril Circuit

E le gata i lea, ina ia le fiafia i ai, e tatau i avetaavale mama ona ave le paluga seia oʻo i le 80 kg ma, i le tuuga lona lua o le polokalame, o le faʻavasegaina muamua e suia karts ma le mulimuli, le lona lua ma le penultimate ma faʻasolosolo faʻasolosolo i le taimi atoa. le faasologa .

Mai ta'aloga ta'avale ta'itasi e to'alua e agava'a, i le aofa'iga e to'a 14 le au fa'ai'uga, o le aso 4 o Aperila, o le a alu i le Estoril Circuit mo le tuuga fa'ai'u.

O lau amataga i le Estoril Autodrome

O le 14 faʻauʻuga o le C1 Academy Razão Automóvel o le a mafai ona faʻatautaia se tauvaga Citroën C1 i le Autodromo do Estoril. Ae ui i lea, o le vave e le lava e faʻamautinoa ai se nofoaga i le 'au a Razão Automóvel.

C1 Ipu i le Estoril Circuit

I le Estoril Autodrome e tatau ona e manumalo i suʻega faʻaletino, faʻataʻitaʻiga ma fesoʻotaʻiga.

O suʻega taʻitasi e faitau 25%, ma o ai lava e sili ona lelei le faʻavasegaga o le lalolagi o le a manumalo tele i le C1 Academy Car Ledger . O le a e agavaa i se vaitau saoloto atoatoa i le C1 Trophy i le Razão Automóvel team, lea i le 2021 e tolu tuuga:

    • Aperila 24 – 6 itula mai Braga
    • 28 Aokuso - 6 itula mai le Algarve
    • Novema 13 – 6 x 1 am mai Braga

Ou te fia resitaraina

O le C1 Academy Razão Automóvel o se fa'amoemoe i lalo o le matafaioi a A.S.MARQUES - MOTOR SPONSOR, UNIPESSOAL, LDA. Siaki fa'amatalaga uma iinei.

Faitau atili