Chris Harris ole a pailate ile Blancpain GT

Anonim

Chris Harris, o se tasi o le Top Gear fou, o le a auai i le Team Parker Racing au i le Blancpain GT series, ave le Bentley Continental GT3.

I le 41 o ona tausaga, na fa'ailoa mai ai le ali'i o le au fa'asalalau ta'uta'ua o Chris Harris, o se tasi o tusitala ta'uta'ua i le lalolagi o ta'avale, o le isi aveta'avale Team Parker Racing i le vaega GT3 Pro-Am Cup o le Blancpain GT Series. O le a faapena ona auai Harris i le au manumalo, faatasi ai ma le au a Derek Pierce ma Chris Cooper.

VAAI FOI: Na tofotofoina e Chris Harris le tolutasi paia i Portimão

"Afai e fesili mai se tasi ia te aʻu i le tausaga talu ai po o le a laʻu miti miti mo le 2016, o laʻu tali e aofia ai le Bentley Continental GT3, Stuart Parker ma laʻu uo ua leva o Chris Cooper. Ma o lea ua taunuu,” o le tala lea a Chris Harris. "Na ou vaʻai i se faʻataʻitaʻiga na fausia i le lua tausaga talu ai ma sa ou manaʻo e ave se tasi talu mai lena taimi. O le mauaina o le avanoa e faia ai lenei mea ma le Team Parker e manaia tele.

Bentley-Continental_GT

"O le vaega GT3 o le tauvaga sili ona manaia ma eseese o loʻo i ai ma ou te manatu o lenei 'au o le a mafai ai ona ou fusu mo le igoa. E tatau lava ona ou faamanatu ia te aʻu lava o le liliu e mo le Top Gear mea pueata ae le o ala… "o le tala lea a Chris Harris.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili